Το νέο Galaxy S8 ανεβάζει τις μετοχές της Samsung

Το νέο Galaxy S8 ανεβάζει τις μετοχές της Samsung Facebook Twitter
0

Οι μετοχές του τεχνολογικού γίγαντα Samsung Electronics κατέγραψαν άνοδο 0,2% στα 2.094.000 γουόν (περίπου 1.750 ευρώ) σήμερα, μετά την παρουσίαση του νέου εμβληματικού "έξυπνου κινητού" Galaxy S8.

 

Το πολυαναμενόμενο S8 είναι το πρώτο νέο κινητό στην ανώτατη γκάμα προϊόντων που παρουσιάζει η εταιρεία από την απόσυρση το φθινόπωρο πέρσι όλων των συσκευών Galaxy Note 7 λόγω ελαττωματικών μπαταριών που είχαν τάση ανάφλεξης.

 

Το νέο τηλέφωνο έχει μια από τις μεγαλύτερες καμπύλες οθόνες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Δύο εκδοχές παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση τύπου στη Νέα Υόρκη χθες, με καμπύλες οθόνες 15,75 εκ. και 14,73 εκ. αντίστοιχα. Τα κινητά θα διατεθούν στην αγορά στις 21 Απριλίου.

 

Οι αμερικανικές εταιρείες επικοινωνιών T-Mobile US και Verizon Communications ανακοίνωσαν ότι οι συσκευές θα διατεθούν προς πώληση στα περίπου 700 δολάρια (651 ευρώ) το μοντέλο της μικρότερης οθόνης και περίπου 850 δολάρια (791 ευρώ) αυτό της μεγαλύτερης.

 

Μεταξύ άλλων οι καινούργιες συσκευές περιλαμβάνουν μια νέα υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης (Bixby), με ένα σύστημα με φωνητικές εντολές σαν το Siri της Apple. Υπάρχει επίσης και μια νέα εφαρμογή αναγνώρισης προσώπου που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώσουν τις συσκευές τους κοιττώντας τες.

 

Οι αυτοαναφλεγόμενες συσκευές του Galaxy Note 7 αποσύρθηκαν τον Οκτώβριο, δύο μήνες μετά την εμφάνισή τους στην αγορά, και η απόσυρσή τους ήταν ιδιαίτερα ζημιογόνος για την εταιρεία, σύμφωνα με επενδυτές και αναλυτές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ