Δήμαρχος Λονδίνου προς σκεπτικιστές Ολυμπιακών Αγώνων: «Κόψτε την κλάψα»

Δήμαρχος Λονδίνου προς σκεπτικιστές Ολυμπιακών Αγώνων: «Κόψτε την κλάψα» Facebook Twitter
3

Ο δήμαρχος Λονδίνου, Boris Johnson, έγραψε ένα άρθρο στην χθεσινή εφημερίδα Sun όπου ζητά από τους κατοίκους της πόλης να «σταματήσουν να είναι τόσο δυστυχισμένοι σχετικά με τους Ολυμπιακούς».

Χρησιμοποιώντας γλώσσα κατάλληλη για τη Sun, o Johnson προειδοποιεί τους λιγότερο ενθουσιασμένους Λονδρέζους ξεκινώντας το κείμενο ως εξής: «Κόψτε την κλάψα. Κι εσείς οι γκρινιάρηδες, βουλώστε το αμέσως.»

Ο Johnson ανυπομονεί να καμαρώσει για την πόλη του κι ελπίζει οι Λονδρέζοι να αρχίσουν να κάνουν το ίδιο. Όταν ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της πορείας της Ολυμπιακής Φλόγας χρησιμοποίησε στατιστικές προκειμένου να αποδείξει την ανωτερότητα του Λονδίνου σε σχέση με πόλεις όπως το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και τη Ρώμη.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα περήφανος για την βελτίωση των συγκοινωνιών που προέκυψαν από επενδύσεις στους Αγώνες. Στη στήλη του έγραψε ότι:

«Κορυφαίοι επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο θα δουν το νέο- Βικτοριανό κύμα επένδυσης σε συγκοινωνίες – το μεγαλύτερο μέρος χρηματοδοτήθηκε λόγω των Αγώνων – που αποτελεί πλατφόρμα για μελλοντική ανάπτυξη. Έχουμε ένα αστραφτερό νέο τρένο με κλιματισμό από το Croydon μέχρι το ανατολικό Λονδίνο, έχουμε γρηγορότερα τρένα στη γραμμή Jubilee, μια επέκταση του DL Rκατά 50% και ένα πρόγραμμα που θα κάνει το μετρό μας αυτόματο και αποτελεσματικό όσο το καλύτερο της Ασίας.»

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM
Τουρκία: Έγινε χριστιανός «στα χαρτιά» για να απαλλάξει το παιδί του από τα θρησκευτικά του Ερντογάν

Διεθνή / Τουρκία: Έγινε χριστιανός «στα χαρτιά» για να απαλλάξει το παιδί του από τα θρησκευτικά του Ερντογάν

Η κυβέρνηση Ερντογάν στοχεύει να διαχωρίσει την εκπαίδευση στην Τουρκία από τα κοσμικά θεμέλιά της και να την ευθυγραμμίσει με την ιδεολογία του κόμματος
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ

σχόλια

3 σχόλια
Lampros, με πιανεις αδιαβαστο. Δεν το γνωριζα αλλα δε μου φαίνεται κακή ιδέα η λαμπαδηδρομία.Ίσως την επιτάσσει και το γεγονός οτι πλέον οι Ολυμπιακοί δε διεξάγονται στην Ολύμπια όπου γίνεται και η αφή της φλόγας.. Απο την άλλη η τόση παρουσία του στρατού σε οτι έχουμε δει μέχρι τώρα απο την Ολυμπιάδα του Λονδίνου θεωρώ οτι ακυρώνει την έννοια της Ολυμπιακής εκεχειριας.
Τραγικο το γεγονος της παραδοσης της φλογας στο Λονδινο απο πεζοναυτες μεσω προσομοιωσης στρατιωτικης επιχειρησης.Καποια στιγμη θα πρεπει να τεθουν κανονες και πρωτοκολλα για συμβολα ιερα.
Καλά, χαλάρωσε λίγο μεγάλε.. Κι εμείς τότε έτσι χαιρόμασταν και να τώρα τα χάλια μας.. (Καλά, τόσο ανεπρόκοποι δε νομίζω να είναι άλλος λαός να τ'αφήσει όλα να ρημάξουν...?!)