Παγιδευμένο με εκρηκτικά το διαμέρισμα του 24χρονου φερόμενου ως δράστη στο Ντένβερ

Παγιδευμένο με εκρηκτικά το διαμέρισμα του 24χρονου φερόμενου ως δράστη στο Ντένβερ Facebook Twitter
0

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Κολοράντο τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη της αιματηρής επίθεσης σε αίθουσα κινηματογράφου στο Ντένβερ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για τον 24χρονο Τζέιμς Χολμς που έχει καταγωγή από τη Βόρεια Aurora. Σύμφωνα με τα  ως τώρα στοιχεία, έδρασε μόνος και δεν έχει κάποια σχέση με τρομοκρατική οργάνωση. Έχει καθαρό ποινικό μητρώο, εκτός από μία  κλήση από  την τροχαία και δεν έχει εκτίσει τη στρατιωτική του θητεία.


Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC μια γυναίκα από την Καλιφόρνια επικοινώνησε με τα γραφεία του και είπε: «Μιλάτε για το σωστό άνθρωπο. Πρέπει να επικοινωνήσω με την αστυνομία, πρέπει να έρθω στο Κολοράντο».

Η αστυνομία προσπάθησε να ερευνήσει το διαμέρισμα του υπόπτου αλλά ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά. "Εχει παγιδεευτεί με ιδιαίτερα περίπλοκο τρόπο και μπορεί να χρειαστούν «ώρες ή μέρες» για την εξουδετέρωσή των μηχανισμών", όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

«Το διαμέρισμά του είναι παγιδευμένο. Προσπαθούμε να ορίσουμε πώς θα εξουδετερώσουμε το εύφλεκτο ή εκρηκτικό υλικό. Μπορεί να είμαστε εδώ για ώρες ή μέρες. Οι εικόνες είναι ανησυχητικές. Μοιάζει πολύ περίπλοκο, ο τρόπος που είναι παγιδευμένο. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένουμε πολύ», είπε ο Ντάνιελ Όουτς.

Η σημερινή αιματηρή επίθεση στο σινεμά του Κολοράντο με τους 12  νεκρούς είναι η πιο αιματηρή επίθεση στις ΗΠΑ μετά το Columbine.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ