Τεράστιος πύθωνας σκότωσε και κατάπιε ολόκληρο άντρα στην Ινδονησία- Έσκισαν το στομάχι του και βρήκαν το πτώμα

Τεράστιος πύθωνας σκότωσε και κατάπιε ολόκληρο άντρα στην Ινδονησία- Έσκισαν το στομάχι του και βρήκαν το πτώμα Facebook Twitter
1

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε την φρικιαστική στιγμή που αφαιρούν έναν νεκρό άντρα από το στομάχι ενός πύθωνα μήκους 7 μέτρων, ο οποίος και τον είχε καταπιεί ολόκληρο. 

Ο 25χρονος Akbar Salubiro εξαφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο δρόμο προς ένα απομακρυσμένο χωριό της Ινδονησίας. Ανήσυχοι φίλοι και συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν παντού ώσπου το επόμενο βράδυ που βρήκαν στην πίσω αυλή του σπιτιού του έναν τεράστιο πύθωνα, οπότε υποπτεύθηκαν πως ίσως το ερπετό είχε σκοτώσει τον άτυχο άντρα. Όταν αποφάσισαν να ανοίξουν τον πύθωνα με ένα μαχαίρι, έντρομοι είδαν μέσα στην κοιλιά του πύθωνα νεκρό τον Akbar, τον οποίο είχε πνίξει και στην συνέχεια καταπιεί ολόκληρο.

Η σύζυγος του Akbar, Munu, έλειπε από το σπίτι την ώρα του συμβάντος και ανακάλυψε τι είχε συμβεί όταν είδε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης την είδηση μαζί με βίντεο και φωτογραφίες του άντρα της. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν οι κάτοικοι βρήκαν τον πύθωνα κατάλαβαν σχεδόν αμέσως τι είχε συμβεί, αφού οι μπότες που φορούσε ο Akbar διαγράφονταν μέσα από το σώμα του ερπετού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι κάτοικοι άκουσαν φωνές αλλά φαντάστηκαν πως προέρχονται από κυνηγούς γουρουνιών. 

Στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας καταγράφεται η στιγμή που αποκαλύπτεται το πτώμα του 25χρονου μέσα στο στομάχι του πύθωνα. Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ