Δεκατέσσερις οι νεκροί στην πρεμιέρα του Σκοτεινού Ιππότη στην Αμερική

3

Δεκατέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 30 με 40 τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος με αντιασφυξιογόνο μάσκα άρχισε να πυροβολεί στην πρεμιέρας της νέας ταινίας του Σκοτεινού Ιππότη σε κινηματογράφο του Ντένβερ.


Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ΚΟΑ, ο ένοπλος άνοιξε πυρ στον κινηματογράφο που βρισκόταν σε εμπορικό κέντρο στο προάστιο Ορόρα, ενώ έριξε καπνογόνο ή δακρυγόνο.

Ο ένοπλος φέρεται να ξεκίνησε τους πυροβολισμούς μετά από μισή ώρα προβολής της ταινίας «Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή». «Άρχισε σε μια μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας και οι αίθουσες που προέβαλαν την ταινία ήταν γεμάτες», δήλωσε στο Sky News η Μπρέντα Στιούαρτ από το ραδιόφωνο ΚΟΑ.

«Οι άνθρωποι που ήταν εκεί μας λένε ότι νόμιζαν πως ήταν μέρος της ταινίας. Νόμιζαν ότι άκουγαν πυροτεχνήματα, δυνατούς θορύβους αλλά ξαφνικά είδαν σφαίρες», πρόσθεσε. «Οι αστυνομικοί μεταφέρουν τους τραυματίες με τα περιπολικά, δεν περιμένουν τα ασθενοφόρα».

Σημειώνεται ότι το Fox News υποστηρίζει ότι οι ένοπλοι ήταν τελικά δύο και ο ένας συνελήφθη.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Καλά όταν είναι ελεύθερη η οπλοκατοχή τι διαφορετικό να περιμένει κανείς; Για άσε ελεύθερη εδώ την οπλοκατοχή (όπως ένα ολοκληρο κόμμα -μέσα στην βουλή- πρεσβεύει) και ας αρχίσουμε να μετράμε θύτες και θύματα. Όπως έχει εδώ η κατάσταση θα είχαμε κάθε βδομάδα τέτοια σκηνικά. Πολύ νομίζετε θέλει να σου λασκάρει η βίδα και να πάρεις το όπλο; Είναι μάλιστα άξιο απορίας πως κάποιος σε απόγνωση δεν έχει μπουκάρει ακόμα σε καμιά εφορία να αρχίσει να πυροβολεί. Μάλλον επειδή δεν έχει ελεύθερα στο κομμοδινάκι του ένα περίστροφο. Όπως και να χει στην Αμερική το χουν χάσει το παιχνίδι όταν 2 μεγάλα ζητήματα αυτό της οπλοκατοχής και αυτό της ευθανασίας εξακολουθούν το μεν ένα να είναι ελευθερο και το άλλο στην κρίση ουσιαστικά ενός κυβερνήτη. Είναι 2 ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη ζωή και τον τρόπο που την εκτιμας.
ξεχνας το bullying που ειναι νομος στις νεαρες ηλικιες...δεν ειναι τυχαιο που ολοι οι νεαροι που επιτεθηκαν παρομοιως με οπλα στο παρελθον ηταν καταπιεσμενα ατομα το καθενα για διαφορετικους λογους...