Απεργία την Πρωτομαγιά

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο οδηγός που προσπάθησε να παρασύρει πεζούς στην Αμβέρσα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο οδηγός που προσπάθησε να παρασύρει πεζούς στην Αμβέρσα Facebook Twitter
0

Για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με τρομοκρατικό χαρακτήρα» κατηγορείται ο άντρας που συνελήφθη την Πέμπτη στην Αμβέρσα, αφού προσπάθησε να παρασύρει πεζούς με το αυτοκίνητό του.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου, σε βάρος του Μοχάμεντ Ρ., 39 ετών, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας τρομοκρατικού χαρακτήρα, απόπειρα τραυματισμού και παραβίαση του νόμου περί οπλοφορίας.

Ο 39χρονος, που κατοικούσε στη Γαλλία και έχει υπηκοότητα Τυνησίας, προφυλακίστηκε.

Κανείς δεν τραυματίστηκε στο επεισόδιο αυτό. Πηγές της γαλλικής αστυνομίας ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι ενδεχομένως ο Μοχάμεντ Ρ. να μην προσπαθούσε να βλάψει κάποιον αλλά ίσως να ήταν μεθυσμένος και να επιχείρησε να διαφύγει από έναν αστυνομικό έλεγχο.

Σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, οι αστυνομικοί βρήκαν τον ύποπτο να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητό του, αφού τον καταδίωξαν σε όλη την πόλη. Ήταν όμως σε κατάσταση μέθης και αδυνατούσε να δώσει κατάθεση.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ