Ντοκουμέντο: Πώς φυγαδεύτηκε η Τερέζα Μέι την ώρα της επίθεσης στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ντοκουμέντο: Πώς φυγαδεύτηκε η Τερέζα Μέι την ώρα της επίθεσης στο Λονδίνο - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Η Jaguar της Mέι συνοδευόμενη από αστυνομικούς μετά την επίθεση
0

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο βίντεο που κατέγραψε το πώς η Τερέζα Μέι, η πρωθυπουργός της Βρετανίας φυγαδεύεται εσπευσμένα από το Κοινοβούλιο ενώ είναι σε εξέλιξη η τρομοκρατική επίθεση σε κοντινή απόσταση.

Συνοδευόμενη από οπλισμένους αξιωματικούς, η Μέι βγαίνει από το Κοινοβούλιο και μέσα στον πανικό εμφανίζεται για λίγο αποπροσανατολισμένη. Οι συνοδοί που βρίσκονται πίσω της φωνάζουν και την κατευθύνουν στην Jaguar XJ ενώ στο σημείο επικρατεί πανικός.

Το πρόσωπο που κατέγραψε το βίντεο ακούγεται στο αρχικό υλικό, αλλά η φωνή του έχει διαστρεβλωθεί για να προστατευθεί η ταυτότητά του.

Όταν η πρωθυπουργός βρέθηκε στο όχημα, η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε τη μεταφορά της σε ασφαλές σημείο διασχίζοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα την απόσταση από το Κοινοβούλιο μέχρι την Ντάουνινγκ Στριτ όπου και παρέμεινε φρουρούμενη έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Χθες, η υπηρεσία εσωτερικών πληροφοριών της Βρετανίας (MI5) ανακοίνωσε  πως το επιχειρησιακό δυναμικό της κινητοποιήθηκε πλήρως σε υποστήριξη της αστυνομίας μετά την επίθεση.


«Στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας της αστυνομίας, θρηνώντας για την απώλειά τους ενώ χαιρετίζουμε επίσης την επαγγελματική αρτιότητα της απόκρισής τους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της MI5, Άντριου Πάρκερ.

 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σε νέα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον διαπιστώνουν photoshop φωτογραφικά πρακτορεία

Διεθνή / Η Κέιτ Μίντλετον έκανε photoshop και σε άλλη φωτογραφία με τα παιδιά της και τη βασίλισσα Ελισάβετ, λένε από το Getty

Μία φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ με τα εγγόνια της, που είχε τραβήξει η Κέιτ Μίντλετον, έχει υποστεί επεξεργασία, σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία
NEWSROOM
Κέιτ Μίντλετον: Η πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η πιο πολυσυζητημένη γυναίκα των ημερών εμφανίστηκε για να δώσει τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγεί τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στο κοινό η πριγκίπισσα της Ουαλίας - Σιγή ασυρμάτου από το παλάτι για τη δημόσια εμφάνιση της μέλλουσας βασίλισσας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ