Η ανερχόμενη μεσαία τάξη της Κίνας

Η ανερχόμενη μεσαία τάξη της Κίνας Facebook Twitter
1

Η Κίνα προετοιμάζεται για μια σημαντική αλλαγή στην κορυφή της πολιτικής της ηγεσίας, καθώς ο Πρόεδρος Hu Jintao και άλλα κορυφαία στελέχη, θα παραιτηθούν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Πρόεδρος Hu επέβλεπε επί μια ολόκληρη δεκαετία την μετατροπή της κινέζικης οικονομίας σε μια παγκόσμια δύναμη. Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε τη δημιουργία μιας μεσαία τάξης, η οποία εκτιμάται στα 300 εκατομμύρια άτομα.

Ο απεσταλμένος του BBC, John Simpson, κάνει ρεπορτάζ για τους ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την οικονομική έκρηξη της χώρας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει προστασία από την απέλαση και άδειες εργασίας για συζύγους Αμερικανών πολιτών

Διεθνή / Ο Μπάιντεν νομιμοποιεί τους μετανάστες συζύγους Αμερικανών πολιτών

Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι περισσότεροι από 500.000 σύζυγοι Αμερικανών πολιτών θα επωφεληθούν, αλλά και επιπλέον 50.000 νέοι κάτω των 21 ετών των οποίων ο γονέας είναι παντρεμένος με Αμερικανό πολίτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν οι κινέζοι και οι Ινδοί μπουν για τα καλά στο χορό που οι Δυτικοί σέρνουν για πολλές δεκαετίες τώρα,ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ,αναρωτιέμαι ποιό θα είναι το μέλλον του πλανήτη ΓΗ αν υπάρχει τέτειο βεβαίως.Ο συμπεριφορικός απεγκλωβισμός από τον καταναλωτισμό θα προκύψει άραγε ποτέ ως τάση;;;;