ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Οι υπερβολές και τα απίστευτα μέτρα για την τετραήμερη επίσκεψη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας στην Ινδονησία

Οι υπερβολές και τα απίστευτα μέτρα για την τετραήμερη επίσκεψη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας στην Ινδονησία Facebook Twitter
1

Δύο λιμουζίνες, ασανσέρ, κυλιόμενες σκάλες και πάνω από 400 μετρικοί τόνοι αποσκευών θα συνοδεύσουν τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, στην ιδιωτική επίσκεψη του στην Ινδονησία.

Επίσης στη συνοδεία του βασιλιά Σαλμάν, σε αυτό το ταξίδι που θα συνεχιστεί πιο επίσημα στην Ιαπωνία και στην Κίνα και έχει ως στόχο και τη σφυρηλάτηση των οικονομικών δεσμών με την περιοχή, θα βρίσκονται και περίπου 1.500 άτομα.

Ο Σαουδάραβας μονάρχης θα παραμείνει για 4 ημέρες στην Ινδονησία και στη συνέχεια θα λάβει μέρος στην διπλωματική αποστολή.

Ήδη πάντως έχουν φτάσει στο Μπαλί οι λιμουζίνες και οι ηλεκτρικοί ανελκυστήρες του 81χρονου βασιλιά ενώ η εταιρεία αερομεταφοράς φορτίων σημειώνει ότι θα χρειαστούν  περισσότερα από 570 άτομα προσωπικό για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του ταξιδιού του.  

Περίπου 600 άτομα από τη συνοδεία του βασιλιά έχουν ήδη φτάσει στην Κουάλα Λουμπούρ όπου έχουν κλείσει δύο ολόκληρα ξενοδοχεία, ενώ από εκεί θα μεταβούν στην Ινδονησία για να συναντήσουν το βασιλιά. Αλλα 800 άτομα-πρίγκιπες και υπουργοί-θα πετάξουν για να τον συναντήσουν  στην Ινδονησία.

Με πληροφορίες από το rt.com

Διεθνή
1

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Διεθνή / Η AstraZeneca παραδέχθηκε για πρώτη φορά πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες

Ομαδική αγωγή από 51 οικογένειες έχει κατατεθεί στη Βρετανία κατά του φαρμακευτικού κολοσσού - Οι αποζημιώσεις συνολικά υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα 100 εκατ. λίρες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια