Τουλάχιστον 10 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο στην Κίνα

Τουλάχιστον 10 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο στην Κίνα Facebook Twitter
EPA/STR
0

Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο στη πόλη Ναντσάνγκ, πρωτεύουσα της επαρχίας Τζιανγκσί, στα ανατολικά της Κίνας.


Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 08:00 το πρωί (τοπική ώρα) στο ξενοδοχείο HNA Platinum Mix Hotel, ενώ κατασβέστηκε μετά από μία ώρα και σαράντα λεπτά περίπου.

Περισσότεροι από δέκα εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στο δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου, κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, ενώ οι πυροσβέστες εντόπισαν επτά πτώματα στον κατεστραμμένο όροφο του ξενοδοχείου. Τρεις από τους 16 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πέθαναν παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τέσσερις ορόφους και βρίσκεται δίπλα σε κτίριο 24 ορόφων με διαμερίσματα, από τα οποία απομακρύνθηκαν 260 ένοικοι.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ υποστηρίζει θεωρία συνωμοσίας για τον καρκίνο του Τζο Μπάιντεν

Τα τελευταία χρόνι ο Μασκ είτε έχει υιοθετήσει είτε έχει φλερτάρει με τις θεωρίες συνωμοσίας για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από την πολιτική βία και την εκλογική νοθεία έως τα αντισημιτικά και ακροδεξιά αφηγήματα
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Διάταγμα για αφαίρεση 66.000 καταχωρήσεων της Airbnb λόγω παραβίασης κανονισμών

Διεθνή / Ισπανία: Διάταγμα για αφαίρεση 66.000 καταχωρήσεων της Airbnb λόγω παραβίασης κανονισμών

Η απόφαση έρχεται σε μία περίοδο που η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αυξανόμενη κρίση στέγασης, την οποία οι αρχές αποδίδουν εν μέρει στην εκτεταμένη χρήση των ακινήτων για τουριστική εκμετάλλευση μέσω πλατφορμών όπως η Airbnb
LIFO NEWSROOM