Ακόμη δεν υπάρχει αιτία θανάτου για τον Κιμ Γιόνγκ ναμ

Ακόμη δεν υπάρχει αιτία θανάτου για τον Κιμ Γιόνγκ ναμ Facebook Twitter
0

Καμία αιτία του θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί  για τον  Κιμ Γιονγκ Ναμ, τον ετεροθαλή αδελφό του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, περισσότερο από μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι της Μαλαισίας σήμερα Τρίτη.

Η αυτοψία δεν έδειξε καμία ένδειξη για καρδιακή προσβολή ή οποιοδήποτε σημάδι από βελόνα, είπε ο Noor Hisham Αμπντουλάχ, γενικός διευθυντής του υπουργείου υγείας, στους δημοσιογράφους.

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι Kim είχε δηλητηριαστεί, είπε ότι τα ιατρικά δείγματα εστάλησαν σε εμπειρογνώμονες προκειμένου αυτοί να προσδιορίσουν την αιτία θανάτου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Ανάλυση / Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Τα αίτια και οι στρατηγικές συνέπειες της απόφασης του PKK να καταθέσει τα όπλα και να διαλύσει την ένοπλη πτέρυγα του, στο πλαίσιο της αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Διεθνή / Εκλογές στην Αλβανία: Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων και εμπλοκή οργανωμένου εγκλήματος

Σε κλίμα έντασης και σοβαρών καταγγελιών για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος διεξήχθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία, με το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Έντι Ράμα να προηγείται καθαρά
LIFO NEWSROOM