O Τζον Φαβρό σκηνοθετεί το remake του «Lion King» και ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα παίξουν τους Σίμπα και Μουφάσα

O Τζον Φαβρό σκηνοθετεί το remake του «Lion King» και ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα παίξουν τους Σίμπα και Μουφάσα Facebook Twitter
0
O Τζον Φαβρό σκηνοθετεί το remake του «Lion King» και ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα παίξουν τους Σίμπα και Μουφάσα Facebook Twitter

Ο σκηνοθέτης Jon Favreau είναι ο άνθρωπος που έβγαλε τη Marvel πέρα από τα στενά πλαίσια των φανατικών των κόμικς με τη δουλειά που έκανε πάνω στον χαρακτήρα του Iron Man και κρύβεται πίσω από την περσινή, πολύ επιτυχημένη μεταφορά του «Βιβλίου της Ζούγκλας» του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ με αληθινούς ηθοποιούς στη θέση των πρωταγωνιστών των κινουμένων σχεδίων. Τώρα, ετοιμάζεται να κατακτήσει τον επόμενο στόχο του- τη μεταφορά στον κινηματογράφο της κλασικής ταινίας του Disney «The Lion King» σε ένα ήδη πολυσυζητημένο remake.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει πολλές πληροφορίες γνωστές σχετικά με την ταινία, αλλά χθες ο γνωστός σκηνοθέτης γνωστοποίησε μέσω Twitter τα ονόματα των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστές Σίμπα και Μουφάσα. Πρόκειται για τους Donald Glover και James Earl Jones αντίστοιχα. Ειδικά στην περίπτωση του δεύτερου, πρόκειται για μια σχεδόν συγκινητική διανομή ρόλου αφού ο ηθοποιός James Earl Jones έκανε την φωνή του Μουφάσα στην γνωστή ταινία κινουμένων σχεδίων.


Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και τα σενάρια θέλουν το στήσιμό της να κινείται στο ίδιο πλαίσιο με το «Βιβλίο της Ζούγκλας», δεδομένου πως εμπλέκεται ο ίδιος σκηνοθέτης. 

Ο Favreau δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το υπόλοιπο καστ αλλά οι χρήστες στο Twitter έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν σενάρια σχετικά με τους ρόλους του Τιμόν και του Πούμπα. 


* Με πληροφορίες από Mashable 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ