Νεκρός βρέθηκε ένας από τους αρχηγούς της Κου Κλουξ Κλαν

Νεκρός βρέθηκε ένας από τους αρχηγούς της Κου Κλουξ Κλαν Facebook Twitter
Ο 51χρονος Frank Ancona υποστήριζε ότι ήταν ο αρχηγός της αληθινής Κου Κλουξ Κλαν
0

Νεκρός στις όχθες ενός ποταμού στο Μιζούρι βρέθηκε ο αρχηγός μίας ομάδας που υποστηρίζει πως ήταν η αληθινή Κου Κλουξ Κλαν, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την αυτοψία, η σορός του 51χρονου Frank Ancona έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Οι αρχές της περιοχής ενημερώθηκαν για την εξαφάνιση του Ancona την Παρασκευή, την ίδια μέρα που ένας υπάλληλος της πολιτειακής δασονομικής υπηρεσίας εντόπισε το αυτοκίνητό του μέσα στο δάσος.

Οι αρχές ερεύνησαν τις αρχές, αλλά η σορός του 51χρονου βρέθηκε το Σάββατο στην κοίτη ενός ποταμού, κοντά στο Belgrade.

Το θύμα είδε τελευταίο η σύζυγός του, Malissa, η οποία υποστήριξε ότι ο άντρας της την ενημέρωσε ότι θα έφευγε οδικώς για δουλειά στην άλλη άκρη της πολιτείας.

Όπως έγραψε η Daily Journal, η σύζυγος του θύματος είπε ακόμη στους αστυνομικούς πως ο άντρας της ζήτησε διαζύγιο, μάζεψε μία τσάντα με πράγματα και έφυγε.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας άφησε αιχμές για αντιφάσεις στην κατάθεση της συζύγου.

Ο Ancona, που αυτοαποκαλούνταν «αυτοκρατορικός μάγος», ήταν μέλος μίας φράξιας της Κου Κλουξ Κλαν (Τraditionalist Αmerican Κnights). Σε μία φωτογραφία στο site της ομάδας εμφανίζεται να φοράει λευκή κουκούλα και να στέκεται μπροστά σε έναν σταυρό.

«Τα ΜΜΕ θα σου πουν ότι η ΚΚΚ έχει πεθάνει, έχει εξαφανιστεί, είναι ασήμαντη», αναφέρει σε δήλωσή του site της οργάνωσης. «Από την ημέρα της ίδρυσής της έχουν προσπαθήσει να υπονομεύσουν την επιρροή και τη δύναμη της ΚΚΚ. Μας μισούν. Έχουν ενορχηστρώσει μία εκστρατεία διάλυσης της φυλής, της κουλτούρας και της κληρονομιάς μας».

Η έρευνα για τα αίτια του θανάτου βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις αρχές.

Με πληροφορίες από USA Today

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM