Στην κορυφή του κόσμου η Στεφανίδη και το 2017

Στην κορυφή του κόσμου η Στεφανίδη και το 2017 Facebook Twitter
0

Ασταμάτητη δείχνει και φέτος η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης αγωνίστηκε στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης και ξεπέρασε τα 4,82μ. στο επί κοντώ, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία αυτή τη στιγμή στον κόσμο.


Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα στα 4,52μ. και συνέχισε χωρίς πρόβλημα στα 4,62μ., 4,72μ. και 4,82 μέτρα. Στη συνέχεια επιχείρησε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ και δοκίμασε, αλλά χωρίς επιτυχία, στα 4,92 μέτρα. Δεύτερη με 4,72 ήταν η Σάντι Μόρις.


Να σημειωθεί πως ακριβώς πριν από ένα χρόνο, στην ίδια διοργάνωση η 27χρονη Ολυμπιονίκης ξεπέρασε τα 4,90μ. και έγινε η 4η αθλήτρια όλων των εποχών παγκοσμίως στον κλειστό στίβο. Επόμενος αγώνας για τη Στεφανίδη θα είναι στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ στις 18 Φεβρουαρίου και θα είναι και ο τελευταίος της πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ