Ιταλία: Συναγερμός στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για ύποπτο πακέτο

Ιταλία: Συναγερμός στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για ύποπτο πακέτο Facebook Twitter
0

Ιταλία: Συναγερμός στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για ύποπτο πακέτο Facebook Twitter

 

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο μετά τον εντοπισμό εγκαταλειμμένου πακέτου έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιείται το Φεστιβάλ τραγουδιού του Σανρέμο.

 

Ιταλία: Συναγερμός στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για ύποπτο πακέτο Facebook Twitter

 

Πρόκειται για ένα μαύρο κουτί, το οποίο βρέθηκε σε χώρο πρασίνου, δίπλα στο κτίριο που φιλοξενεί τις παράλληλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του Φεστιβάλ τραγουδιού. Ο γνωστός διαγωνισμός ιταλικού τραγουδιού αρχίζει αύριο, αλλά στην πόλη αυτή της Λιγουρίας βρίσκονται ήδη εκατοντάδες δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.

 


 

Το κτίριο κοντά στο οποίο εντοπίσθηκε το πακέτο εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους και στο συγκεκριμένο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί, καραμπινιέροι και πυροτεχνουργοί.

 

 

Λίγο μετά οι πυροτεχνουργοί με ειδικό μηχάνημα ανέλυσαν το περιεχόμενο του πακέτου, που περιείχε τελικά φυλλάδια. Τα φυλλάδια απευθυνόταν σε ιδιοκτήτη διαδικτυακού ΜΜΕ στην περιοχή.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

LiFO politics / O κατεξοχήν αναξιόπιστος Έντι Ράμα

Ο πρέσβης ε.τ. Αλέξανδρος Μαλλιάς μιλάει στη Βασιλική Σιούτη για την αδυναμία της Ελλάδας να πείσει την ΕΕ να ασχοληθεί με την καταπάτηση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και δηλώνει ότι η χώρα θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για την Συμφωνία των Πρεσπών, «αν υπήρχε διάθεση από τους τότε διαπραγματευτές για μία ευρύτερη στήριξη στη Βουλή».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ