Ο Φιγιόν δεν εγκαταλείπει την κούρσα για την προεδρία και διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη σύζυγό του

Ο Φιγιόν δεν εγκαταλείπει την κούρσα για την προεδρία και διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τη σύζυγό του Facebook Twitter
0

Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν διαβεβαίωσε σήμερα ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του για να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, ενώ παράλληλα απέρριψε τα δημοσιεύματα του Τύπου που θέλουν τη σύζυγό του να πληρωνόταν επί χρόνια ως κοινοβουλευτική βοηθός του για υπηρεσίες που δεν προσέφερε.

Μιλώντας στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι τα δύο του παιδιά εργάστηκαν για αυτόν κάποια στιγμή που ήταν γερουσιαστής, προσθέτοντας πως και η σύζυγός του εργάστηκε γι' αυτόν απ' όταν εξελέγη για πρώτη φορά, το 1980.

Η εβδομαδιαία γαλλική εφημερίδα Le Canard «Enchaîné» έγραψε αυτή την εβδομάδα πως η Πενέλοπι Φιγιόν αμείφθηκε με 600.000 ευρώ για πολυετή εργασία σε ρόλο κοινοβουλευτικού βοηθού του Φιγιόν,  αλλά και για την εργασία που προσέφερε σε ένα έντυπο πολιτιστικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, από την έρευνα των συντακτών της δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει ότι η Φιγιόν εργάστηκε ποτέ.

Ο Φρανσουά Φιγιόν διαβεβαιώνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Η σύζυγός του, τόνισε, προσέφερε εργασία που περιλάμβανε επισκοπήσεις του Τύπου, επιμέλεια ομιλιών του, συναντήσεις εξ ονόματός του κ.ά.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM