ΗΠΑ: Σύλληψη 18χρονης που έδεσε με μονωτική ταινία το γιο της σε τοίχο και το μετέδωσε live στο Facebook

ΗΠΑ: Σύλληψη 18χρονης που έδεσε με μονωτική ταινία το γιο της σε τοίχο και το μετέδωσε live στο Facebook Facebook Twitter
0

Μία 18χρονη μητέρα συνελήφθη και κατηγορείται με απαγωγή ανηλίκου, αφού μαγνητοσκόπησε και μετέδωσε μέσω Facebook Live, βίντεο στο οποίο φαίνεται να έχει δέσει στον τοίχο με μονωτική ταινία τον 2χρονο γιο της.

Οι αρχές συνέλαβαν την Πέμπτη την Shayla Rudolph από το Reynoldsburg του Οχάιο, ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας της κομητείας έχουν απομακρύνει το παιδί από το σπίτι.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι οι αστυνομικές αρχές ασχολήθηκαν με την υπόθεση όταν αυτό το βίντεο προβλήθηκε κατά τη διάρκεια ειδησεογραφικής εκπομπής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

«Φαίνεται πως το παιδί παρέμεινε ακινητοποιημένο με μονωτική ταινία για τουλάχιστον 15 λεπτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Στο βίντεο, το οποίο ανέβασε η ίδια στο Facebook Live την Πρωτοχρονιά, διακρίνεται το αγοράκι να έχει φιμωθεί με ταινία και να βρίσκεται ακινητοποιημένο σε έναν από τους τοίχους του σπιτιού, ενώ έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.

«Έχεις την καλύτερη μανούλα σε ολόκληρο τον κόσμο», ακούγεται να λέει στο βίντεο η Ρούντολφ.

«Μην με αναγκάσεις να σου βάλω περισσότερη ταινία. Κάτσε ακίνητος. Μπορείς να δεις τηλεόραση από εδώ. Θα είσαι μια χαρά».

Στη συνέχεια η γυναίκα εξηγεί σε όσους την παρακολουθούν ότι έδεσε το παιδί στον τοίχο επειδή ήθελε να καθαρίσει το σπίτι.

«Οι γονείς δεν χρειάζεται να φωνάζουν στα παιδιά τους. Όμως δεν μπορείς να καθαρίσεις το σπίτι όταν αυτά τρέχουν τριγύρω, σπάζοντας πράγματα. Δέστε τα στον τοίχο. Δεν μπορείς να μαγειρέψεις ή να κάνεις τίποτα άλλο επειδή τρέχουν συνεχώς. Δέστε τα στον τοίχο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM