Την Τρίτη το βράδυ, το «Buzzfeed» έδωσε στη δημοσιότητα μια απόρρητη έκθεση 35 σελίδων που φέρεται να αποκαλύπτει τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα «ροζ» βίντεο που δείχνει τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να κάνει σεξ με Ρωσίδες ιερόδουλες και να τις βάζει να ουρούν στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί ο Μπαράκ Ομπάμα στο Ritz Carlton στη Μόσχα.


Σύμφωνα με το Mashable, η έκθεση κυκλοφορεί εδώ και μήνες μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά δεν είχε δημοσιευτεί ποτέ ολόκληρη, καθώς τα όσα υποστηρίζει δεν μπορούσαν να επαληθευτούν από ανεξάρτητες πηγές.

 

Το περιοδικό «Penthouse» αποφάσισε να προσφέρει αμοιβή 1 εκατ. δολαρίων για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του «ροζ» βίντεο, αν και εφόσον υπάρχει στ' αλήθεια.

 

 

Σε δήλωσή της που δημοσιεύτηκε στο «The Wrap» η CEO του ομίλου Penthouse Global Media, Kelly Holland δήλωσε πως η κίνηση του περιοδικού δεν έχει στόχο να επικρίνει τις διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων, αλλά να προσφέρει στην κοινή γνώμη την πληροφορία που δικαιούται να γνωρίζει, συμπεριλαμβανομένων τυχών έκνομων ή επικίνδυνων πράξεων του Αμερικανού προέδρου.

 

«Την ώρα που πολλά ΜΜΕ δημοσιεύουν μια ιστορία βασισμένη σε εικασίες και φήμες, εμείς στο Penthouse παραμένουμε προσηλωμένοι στη σημασία του να επαληθεύσουμε την ιστορία, από το να τη δημοσιεύσουμε πρώτοι», πρόσθεσε η Holland.