H απάντηση του CNN στις κατηγορίες του Τραμπ

H απάντηση του CNN στις κατηγορίες του Τραμπ Facebook Twitter
2

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο ανήκει στον όμιλο Time Warner Inc., διαβεβαίωσε σήμερα ότι η απόφασή του να δημοσιοποιήσει στον ιστότοπό του «προσεκτικά ελεγμένο βάσει πηγών ρεπορτάζ» σχετικά με έγγραφα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών τα οποία αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ, τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, είναι «πολύ διαφορετική από την απόφαση του  Buzzfeed να δημοσιοποιήσει έγγραφα που περιέχουν αβάσιμες πληροφορίες».

«Είμαστε απόλυτα σίγουροι για το ρεπορτάζ μας. Αντιπροσωπεύει τον ίδιο τον πυρήνα των δικαιωμάτων που προστατεύονται από την Πρώτη Τροπολογία, την ενημέρωση της κοινής γνώμης για τις εσωτερικές διεργασίες της κυβέρνησης», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του CNN δόθηκε στη δημοσιότητα λίγη ώρα αφότου ο μεγιστάνας κατηγόρησε το δίκτυο πως διασπείρει «ψευδείς ειδήσεις» και αρνήθηκε να επιτρέψει σε δημοσιογράφο του να του υποβάλει ερώτηση κατά τη διάρκεια της εφ' όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον ουρανοξύστη του στη Νέα Υόρκη.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ