Νεαρή που σκοτώθηκε στο κλαμπ Reina είχε «προβλέψει» το θάνατό της με ποστ στο Facebook

Νεαρή που σκοτώθηκε στο κλαμπ Reina είχε «προβλέψει» το θάνατό της με ποστ στο Facebook Facebook Twitter
6

Kατά τραγική ειρωνεία της τύχης η λιβανέζα Rita Chami που σκοτώθηκε από τα πυρά του τρομοκράτη το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, είχε προβλέψει το θάνατό της.

Σε ένα post πριν από το ταξίδι στην Τουρκία, η Τσάμι έγραψε: «Ας ελπίσουμε ότι θα διασκεδάσουμε [στην Τουρκία], το χειρότερο σενάριο είναι ότι θα πεθάνω σε μια έκρηξη και να πάω να συναντήσω τη μητέρα μου».

Νεαρή που σκοτώθηκε στο κλαμπ Reina είχε «προβλέψει» το θάνατό της με ποστ στο Facebook Facebook Twitter
Φίλοι της νεαρής κοπέλας έχουν αφήσει μηνύματα και φωτογραφίες της στο γραφείο της

Η μητέρα της 26χρονης είχε πεθάνει πριν από λίγους μήνες από καρκίνο.

Νεαρή που σκοτώθηκε στο κλαμπ Reina είχε «προβλέψει» το θάνατό της με ποστ στο Facebook Facebook Twitter

Μαζί με την Rita Chami η οποία σπούδασε στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λιβάνου, έχασε τη ζωή του και ένας φίλος της, ο Elias Wardini. 

Διεθνή
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Διαβάζοντας τις χώρες προέλευσης των περισσότερων νεκρών, Μέση Ααατολή, Βόρεια Αφρική κλπ. μου κάνει εντύπωση πώς η Τουρκία μπορεί και πουλάει ακόμη τουριστικά σ'αυτές τις χώρες.Γενικά είναι μια χώρα με γιαλαντζί Ισλάμ.Επίσης δεν κατάλαβα εάν οι νεκροί ήταν Μουσουλμάνοι ή Χριστιανοί.Αν ήταν Μουσουλμάνοι, ο δολοφόνος έκανε μέγιστο σφάλμα,αν ήταν Χριστιανοί, γιατί δεν ήρθαν σε μια ευρωπαϊκή χώρα να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και πήγαν στη φωλιά του λύκου;
Η φωτογραφία του αδικοχαμένου Elias είναι από την Αθήνα. Στο βάθος φαίνεται ο σταθμός Πελοπονήσσου. Προφανώς είχε έρθει για διακοπές και έμεινε σε κάποια από τα ξενοδοχεία της περοχής.