Φωτογραφίες του υπόπτου για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

Φωτογραφίες του υπόπτου για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία Facebook Twitter
0

Φωτογραφίες ενός άντρα, που πιστεύεται πως είναι ο δράστης της επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική αστυνομία.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη, ενώ ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τη σύλληψή του.

Φωτογραφίες του υπόπτου για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία Facebook Twitter

Νωρίτερα σήμερα, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, που προκάλεσε τον θάνατο 39 ανθρώπων κατά τη διάρκεια του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Στην ανακοίνωσή της, η τζιχαντιστική οργάνωση ανέφερε πως η επίθεση διαπράχθηκε από «έναν ηρωϊκό στρατιώτη του χαλιφάτου».

Η τουρκική αστυνομία έθεσε σήμερα υπό κράτηση στην Κωνσταντινούπολη οκτώ πρόσωπα στο πλαίσιο της έρευνας για την επίθεση. Καμιά λεπτομέρεια δεν έγινε γνωστή σχετικά με τα άτομα τα οποία συνελήφθησαν από ομάδες της αντιτρομοκρατικής αστυνομίας. Πρόκειται για τις πρώτες συλλήψεις που σχετίζονται με την επίθεση στο κλαμπ.

Στο μεταξύ, γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση. Όπως αναφέρει το BBC, ο ένοπλος έφτασε στο νυχτερινό κέντρο με ταξί και έβγαλε ένα μακρύκαννο όπλο από το πορτ μπαγκάζ, ενώ στην επίθεση χρησιμοποίησε μέχρι και 180 σφαίρες. Πυροβολούσε αδιακρίτως για περίπου εφτά λεπτά. Είχε ξεκινήσει να πυροβολεί πριν μπει μέσα στο κλαμπ, όπου και σκότωσε έναν φρουρό ασφαλείας και ένα ακόμα άτομο δίπλα στην είσοδο. Φέρεται επίσης να έβγαλε το παλτό του πριν διαφύγει μέσα στο χάος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM