Αυτά που λέει η Mαράια Κάρεϊ είναι εξωφρενικά, απαντά η εταιρεία για το φιάσκο της Πρωτοχρονιάς

Αυτά που λέει η Mαράια Κάρεϊ είναι εξωφρενικά, απαντά η εταιρεία για το φιάσκο της Πρωτοχρονιάς Facebook Twitter
0

H καταστροφική εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ στην Times Square έκανε το γύρο του κόσμου σε διεθνή πρωτοσέλιδα και χλευάστηκε όσο τίποτε άλλο στα social media. H pop star κατηγορείται για εμφάνιση- φιάσκο, ήταν φανερά εκνευρισμένη με τα τεχνικά προβλήματα που την εξέθεσαν μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος στη Νέα Υόρκη και τελικά λίγη ώρα αργότερα, το επιτελείο της άρχισε να διαρρέει πως την ευθύνη για όσα έγιναν είχε η εταιρεία παραγωγής.


Η εκπρόσωπος της Nicole Perna κατηγόρησε την Dick Clark Productions για την αποτυχημένη διεξαγωγή της Πρωτοχρονιάτικης συναυλίας ενώ ανώνυμες πηγές διέρρεαν πως η τραγουδίστρια εκτιμά πως της έκαναν σαμποτάζ.

Η εκπρόσωπός της τραγουδίστριας δήλωσε πως η Μαράια Κάρεϊ είχε πει πριν την εμφάνισή της πως το ακουστικό της δεν δούλευε, αλλά οι αρμόδιοι την διαβεβαίωσαν πως όλα θα διορθώνονταν, κάτι που τελικά δεν έγινε.

 
Όμως η εταιρεία παραγωγής δεν άφησε ασχολίαστους τους ισχυρισμούς και σήμερα απάντησε σε σκληρό τόνο, διαψεύδοντας όλα τα παραπάνω. Ο εκπρόσωπος της Dick Clark Productions έκανε λόγο για παράλογους ισχυρισμούς και τόνισε πως η εταιρεία του συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες για πάνω από 50 χρόνια και ποτέ δεν είχε προβλήματα τέτοιου είδους.


Ο εκπρόσωπος τόνισε επίσης πως η εταιρεία δεν θα έθετε σε κίνδυνο ποτέ σκόπιμα την επιτυχία καλλιτέχνη και εξέφρασαε το σεβασμό τους για την καριέρα της.

Με πληροφορίες από Associated Press




Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Διεθνή / Υεμένη: Οι Χούτι αναβάλλουν την απελευθέρωση 100 κρατουμένων των κυβερνητικών δυνάμεων

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Υποθέσεων Αιχμαλώτων Χούτι δήλωσε την Παρασκευή ότι η ομάδα θα απελευθερώσει περισσότερους από 100 κρατούμενους σε «μια μονομερή ανθρωπιστική πρωτοβουλία»
NEWSROOM