Αυτός ο άνθρωπος υποστηρίζει ότι μόλις γιόρτασε την 146η Πρωτοχρονιά του

Αυτός ο άνθρωπος υποστηρίζει ότι μόλις γιόρτασε την 146η Πρωτοχρονιά του Facebook Twitter
1

Oνομάζεται Saparman Sodimejo, είναι περισσότερο γνωστός στην περιοχή του, στην Ινδονησία ως Mbah Gotho και όπως υποστηρίζουν οι οικείοι του μόλις γιόρτασε την 146η Πρωτοχρονιά του.

Ο 146χρονος, την ηλικία του οποίου έχουν αναγνωρίσει οι αρχές της χώρας, καθώς υπάρχουν επίσημα έγγραφα, αλλά όχι και διεθνείς οργανισμοί, αφού θα πρέπει να επαληθευτεί από ανεξάρτητο τρίτο μέλος, επιβίωσε δυο παγκοσμίων πολέμων, πολλαπλών φυσικών καταστροφών, ενώ «αποχαιρέτησε» 4 συζύγους, δέκα αδέλφια και όλα τα παιδιά του.

via GIPHY

Μόλις γιόρτασε και την Πρωτοχρονιά του 2017 με τα εγγόνια του και αφού πρώτα επανήλθε από μια βαριά επιδείνωση της υγείας του, λαμβάνοντας μάλιστα  ως «δώρο» ένα ολοκαίνουργιο ακουστικό βαρηκοίας.

Ο ίδιος σε προηγούμενη συνέντευξη δήλωσε πλήρως προετοιμασμένος να πεθάνει ενώ αποκάλυψη και το μυστικό της μακροζωίας του: "απλά υπομονή."

Μέχρι να αναγνωριστεί πάντως και διεθνώς το βαθύτατο γήρας του Mbah Gotho στην κορυφή της μακροζωίας θα βρίσκεται ο Ζαν Καλμάν, ο οποίος απεβίωσε στις 4 Αυγούστου του 1997, στην ώριμη ηλικία των 122 ετών.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Διεθνή / Ιταλία: Φωτογραφία των τριών φίλων στο στεγνό ποτάμι - Μέσα σε μία ώρα είχαν παρασυρθεί αγκαλιασμένοι

Τι συνέβη από τις 13:05 έως τις 14:02 - Φωτογραφία - ντοκουμέντο δείχνει τους τρεις φίλους να περπατούν σε στεγνό έδαφος λίγο πριν παρασυρθούν - Αγνοείται ακόμα ο 25χρονος
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και εμείς μέχρι πρότινος είχαμε ανθρώπους 150 χρονών γιατί οι συγγενείς τους ή κάποιοι υπάλληλοι δεν δήλωναν το θάνατο τους για να παίρνουν τη σύνταξη.