Στο Ιράν ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας για συνομιλίες σχετικά με τη διαδικασία ειρήνευσης

Στο Ιράν ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας για συνομιλίες σχετικά με τη διαδικασία ειρήνευσης Facebook Twitter
EPA/YOUSSEF BADAWI
0

Ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Ουαλίντ Μουαλέμ, έφτασε σήμερα στην Τεχεράνη για επίσημες συνομιλίες, μεταδίδει το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν, IRNA.


Τον ΥΠΕΞ της Συρίας, συνοδεύει ο αρχηγός της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας της Συρίας, Αλί Μαμλούκ για συνομιλίες με τον γραμματέα του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν, Αλί Σαμχανί, αλλά και τον Ιρανό υπουργό των Εξωτερικών, Μοχάμεντ Τζαβάντ Ζαρίφ.


Στις συζητήσεις μεταξύ των παραπάνω αξιωματούχων θα κυριαρχήσουν θέματα για τις τελευταίες επιχειρησιακές εξελίξεις, αλλά και τις εξελίξεις στα ζητήματα ασφάλειας στο διμερές πλαίσιο σχέσεων, όπως και σε θέματα που σχετίζονται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.


Παράλληλα, η Συρία και το Ιράν θα διαπραγματευτούν για τη λήψη κοινών μέτρων διατήρησης της εκεχειρίας στη Συρία, αλλά και τη προετοιμασίας για τη διεξαγωγή πολιτικών συνομιλιών σχετικά με την προοπτική ειρήνευσης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «γάμος της χρονιάς» στη Βρετανία στις 7 Ιουνίου: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Ουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Διεθνή / Ο γάμος της χρονιάς στη Βρετανία: Ο δισεκατομμυριούχος δούκας του Γουέστμινστερ παντρεύεται «κοινή θνητή»

Ο 33χρονος Χιου Γκρόσβενορ είναι ο πλουσιότερος Βρετανός κάτω των 40 ετών και νονός του πρίγκιπα Άρτσι - Θα είναι καλεσμένος στο γάμο του ο πρίγκιπας Χάρι;
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM