Κτίριο κατέρρευσε ύστερα από έκρηξη στην Ιταλία - Δύο γυναίκες αγνοούνται

Κτίριο κατέρρευσε ύστερα από έκρηξη στην Ιταλία - Δύο γυναίκες αγνοούνται Facebook Twitter
EPA/MASSIMO PERCOSSI
0

Δυο άτομα αγνοούνται μετά την κατάρρευση διώροφου κτιρίου εξαιτίας έκρηξης, που πιθανόν προκλήθηκε από διαρροή φυσικού αερίου, σε μια περιοχή λίγο έξω από την Ρώμη, την Ατσίλια.


Σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και των πυροσβεστών προσπαθούν να εντοπίσουν μια γυναίκα και την κόρη της. Ένας άνδρας και μια γυναίκα ανασύρθηκαν ζωντανοί αργά το απόγευμα και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι.


Το σημείο της έκρηξης επισκέφθηκε η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι. Η εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης. Οι προσπάθειες των πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας θα συνεχισθούν κατά την διάρκεια της νύχτας, με την βοήθεια προβολέων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM