Στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Βερολίνο

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Βερολίνο Facebook Twitter
0

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο Βερολίνο, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, δόθηκε απόψε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Bild. 

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από κάμερα αυτοκινήτου, φαίνεται ξεκάθαρα το φορτηγό καθώς πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Στη συνέχεια, κόσμος εμφανίζεται να τρέχει πανικόβλητος προς διάφορες κατευθύνσεις.

Πρόκειται για το πρώτο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους και τραυμάτισε δεκάδες άλλους.

Σημειώνεται ότι οι αρχές αναζητούν έναν 24χρονο Τυνήσιο, που φέρεται να οδηγούσε το φορτηγό. Εκπρόσωπο Τύπου του γραφείου του ομοσπονδιακού εισαγγελέα της Γερμανίας, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως τα στοιχεία που συνέλεξε η εγκληματολογική και ιατροδικαστική υπηρεσία από το φορτηγό καταδεικνύουν ότι ο ύποπτος από την Τυνησία Άνις Άμρι ήταν το πρόσωπο που οδηγούσε. «Δακτυλικά αποτυπώματα βρέθηκαν στο εξωτερικό τμήμα του φορτηγού, στην πόρτα του οδηγού» και πίσω από το κάθισμα του οδηγού, σύμφωνα με τη Φράουκε Κέχλερ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα οχιάς

Διεθνή / Κύπρος: Πήγε διακοπές για τα γενέθλιά της και βρέθηκε στην εντατική μετά από δάγκωμα φιδιού

Η 40χρονη Βρετανίδα είχε πάει στην Κύπρο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της - Ένα φίδι μήκους 1,5 μέτρου τη δάγκωσε στο πόδι την ώρα που ετοιμαζόταν να κάνει διαλογισμό
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Διεθνή / O Ο. Τζ. Σίμπσον πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του, ισχυρίζεται μάρτυρας «κλειδί»

Ο θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή στις 10 Απριλίου - Μετά τη διπλή δολοφονία ο μάρτυρας κατέθεσε στην αστυνομία αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ