Τραγωδία σε γάμο στην Καλιφόρνια - Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση

Τραγωδία σε γάμο στην Καλιφόρνια - Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα σκοτώθηκε, πέντε άνθρωποι νοσηλεύονται τραυματισμένοι και ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την τραγωδία που σημειώθηκε σε πάρτι γάμου στη νότιο Καλιφόρνια. Ένα μεγάλος δέντρο, ύψους τουλάχιστον δέκα μέτρων κατέπεσε ξαφνικά την ώρα της δεξίωσης στο πάρκο Whittier's Penn και ενώ οι καλεσμένοι είχαν συγκεντρωθεί ακριβώς από κάτω του για να φωτογραφηθούν.

Ο ευκάλυπτος έπεσε πάνω στους ανθρώπους το απόγευμα παγιδεύοντας πολλά άτομα κάτω. Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο χρησιμοποίησαν αλυσοπρίονα για να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους κάτω από τα κλαδιά ενώ η επιχείρηση διάσωσης συνεχίστηκε μέχρι αργά τη νύχτα.

Τραγωδία σε γάμο στην Καλιφόρνια - Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση Facebook Twitter
Τραγωδία σε γάμο στην Καλιφόρνια - Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση Facebook Twitter
Τραγωδία σε γάμο στην Καλιφόρνια - Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση Facebook Twitter
Τραγωδία σε γάμο στην Καλιφόρνια - Κατέπεσε δέντρο σε καλεσμένους στη δεξίωση Facebook Twitter

Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε την πτώση του δέντρου, αλλά αξιωματούχοι εικάζουν ότι η παρατεταμένη ξηρασία στην Καλιφόρνια σε συνδυασμό με μια έντονη καταιγίδα πριν λίγες ώρες θα μπορούσε να το έχει αποδυναμώσει.

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως το δέντρο χωρίστηκε στη μέση πριν πέσει πάνω στους ανθρώπους και πως όλα έγιναν ξαφνικά χωρίς κανείς να προλάβει να απομακρυνθεί. Το πάρκο παρέμεινε κλειστό όλη τη νύχτα ενώ σήμερα αναμένεται να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.

 Με πληροφορίες από NBC/ Daily Mail



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Ανάλυση / Η συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν δίνει στην Τουρκία άνοιγμα στον νότιο Καύκασο

Η νέα ειρηνευτική συμφωνία με διαμεσολάβηση των ΗΠΑ μεταξύ Αζερμπαϊτζάν και Αρμενίας ανοίγει τον δρόμο για εξομάλυνση Τουρκίας-Αρμενίας, ενισχύοντας τα στρατηγικά συμφέροντα της Άγκυρας στον Νότιο Καύκασο και την Κεντρική Ασία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Διεθνή / Ανάλυση BBC: Η πρώτη αποτίμηση της συνάντησης στον Λευκό Οίκο - Η στάση Τραμπ, Ζελένσκι και Ευρωπαίων

«Κανείς δεν θέλει να διαφωνήσει με τον Τραμπ» αλλά η γλώσσα του σώματός τους υποδηλώνει ότι «μπορεί να μην είναι τόσο αισιόδοξοι όσο υποδηλώνουν τα λόγια τους» - «Ο Τραμπ διέκοψε τις συνομιλίες με τους Ευρωπαίους για να μιλήσει με τον Πούτιν»
LIFO NEWSROOM