Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέθυσε και την άλλη μέρα δεν θυμόταν τι είχε κάνει στους αξιωματικούς του

Όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέθυσε και την άλλη μέρα δεν θυμόταν τι είχε κάνει στους αξιωματικούς του Facebook Twitter
4

Πολλά λέγονται και γράφονται κατά καιρούς για τον αμφιλεγόμενο ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά μερικές πληροφοριες αποδεικνύονται εντελώς ανυπόστατες. Η μυστικοπάθεια στη χώρα αυτή ήταν ανέκαθεν ένα ζήτημα που είχε επιπτώσεις και στις δημοσιογραφικές αναφορές. Ωστόσο η τελευταία είδηση φέρνει στο φως παρασκήνιο στο οποίο πολλά διεθνή μέσα, όπως το Fox News, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιαπωνικού πρακτορείου UPI ο Κιμ βίωσε ένα πολύ έντονο χανγκόβερ στη βίλα των καλοκαιρινών του διακοπών. Το περιστατικό που δημοσιοποιείται σήμερα έχει όμως ακόμη πιο περίεργες προεκτάσεις καθώς λέγεται πως ο ηγέτης είχε καλεσμένους στη βίλα του σημαντικούς αξιωματούχους. Όμως ο ηγέτης ήπιε αρκετά παραπάνω απ' όσο άντεχε, μέθυσε και έβγαλε το χειρότερο του εαυτό. Το πρακτορείο μεταδίδει πως έκανε καψόνια στους αξιωματούχους και τους έβαλε να μείνουν ξύπνιοι όλο το βράδυ για να γράψουν την τιμωρία τους. Πιο συγκεκριμμένα τους ζήτησε να γράψουν όλα όσα δεν πέτυχαν να κάνουν εξαιτίας της ανικανότητάς τους και των αδυναμιών τους.

Όμως όταν το επόμενο πρωί ξύπνησε, όχι απλά δεν θυμόταν τίποτα, αλλά ξαφνιάστηκε ποιυ τους βρήκε όλους μαζεμένους να τον περιμένουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτοί ξέσπασαν σε δάκρυα γιατί πιστευαν πως θα τους τιμωρούσε, αλλά τελικά ανακουφίστηκαν όταν τους άφησε να φύγουν.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη αναφορά για κατάχρηση αλκοόλ από τον Κιμ Γιονγκ Ουν για τον οποίο έχει γραφτεί στο παρελθόν πως είναι μάλλον επιρρεπής στο ποτό.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Πιο πολύ γέλιο έχουν αυτοί που πιστεύουν αυτές τις ιστορίες.Είναι άλλωστε γνωστό πως 'όταν δεν υπάρχει εχθρός, (και κατά επέκταση κακός) πρέπει να κατασκευάσουμε έναν'...