Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν αναζωπυρώνει τις έρευνες

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν αναζωπυρώνει τις έρευνες Facebook Twitter
0

Ένα «σημαντικό» νέο στοιχείο εξετάζουν οι αρχές στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, ενώ η αστυνομία της Πορτογαλίας συνεργάζεται ήδη με την ειδική ομάδα της Scotland Yard, όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Η νέα πληροφορία αναφέρει ότι το κοριτσάκι έπεσε θύμα απαγωγής από ευρωπαϊκό δίκτυο εμπορίας ανθρώπων. Σύμφωνα με έναν μάρτυρα, κάποιος φωτογράφιζε τη Μαντλίν στην παραλία με τους γονείς της, τις ημέρες πριν την εξαφάνισή της.

Η Μαντλίν βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της στην Praia da Luz της Πορτογαλίας το 2007. Ήταν μόλις τριών ετών όταν εξαφανίστηκε.

Η εφημερίδα Sun επικαλέστηκε χθες μια πηγή, η οποία ανέφερε ότι η νέα πληροφορία ««αυξάνει την ελπίδα ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή». «Αυτό είναι ένα νέο σημαντικό στοιχείο της έρευνας που μπορεί να προσφέρει μία εξήγηση για το αν η Μαντλίν απήχθη και μεταφέρθηκε αλλού», επισήμανε.

Η διερεύνηση αυτού του τελευταίου στοιχείου χαρακτηρίζεται ωστόσο ως η «τελευταία ζαριά» στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν, τονίζουν βρετανικά μέσα.

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν αναζωπυρώνει τις έρευνες Facebook Twitter
EPA/LUIS FORRA

Σύμφωνα με τη Mirror, το ενδεχόμενο αυτό είχε ερευνηθεί πριν από 9 χρόνια, από ιδιωτικούς ντεντέκτιβ που είχε προσλάβει η οικογένεια, ύστερα από αναφορές ότι μία ομάδα κοίταζε και φωτογράφιζε μικρά παιδιά στην παραλία. Η βρετανική αστυνομία είχε τότε μία πληροφορία πως ένα βέλγικο κύκλωμα παιδόφιλων είχε «παραγγείλει ένα νεαρό κοριτσάκι» τρεις μόλις μέρες πριν από την εξαφάνιση της Μάντλιν, τονίζει η Mirror.

Η βρετανική επιχείρηση για τον εντοπισμό της Μαντλίν, γνωστή ως «Επιχείρηση Grange», πήρε νέα χρηματοδότηση για να παρατείνει τις έρευνες για αρκετούς μήνες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM