Ο Σαρκοζί συνεχάρη τον Φρανσουά Φιγιόν για τη νίκη του στις προκριματικές εκλογές της κεντροδεξιάς

Ο Σαρκοζί συνεχάρη τον Φρανσουά Φιγιόν για τη νίκη του στις προκριματικές εκλογές της κεντροδεξιάς Facebook Twitter
0

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, που ηττήθηκε στον πρώτο γύρο των προκριματικών εκλογών της κεντροδεξιάς, συνεχάρη τον Φρανσουά Φιγιόν για τη σημερινή του νίκη.


«Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Φρανσουά Φιγιόν για τη νίκη που κατήγαγε σήμερα και του εύχομαι καλή τύχη στην επόμενη πολιτική μάχη» που θα δώσει, επισήμανε ο Νικολά Σαρκοζί σε μία ανακοίνωση.


Ο ίδιος εξήρε τον αντίπαλο του Φιγιόν, Αλέν Ζιπέ, διότι υπερασπίστηκε τις ιδέες του και πρόσθεσε ότι η στιγμή έχει φθάσει προκειμένου η κεντροδεξιά παράταξη να ενωθεί γύρω από τον Φιγιόν προκειμένου να «εγγυηθεί μια αλλαγή που η Γαλλία χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε το 2017».

Tην ίδια ωρα, ο Αλέν Ζιπέ, αναγνώρισε την ήττα του συγχαίροντας και αυτός με τη σειρά του τον Φρανσουά Φιγιόν.

«Τελειώνω την εκστρατεία ως ελεύθερος άνθρωπος χωρίς να εγκαταλείψω τις πεποιθήσεις μου» δήλωσε ενώπιον των οπαδών του.
Αναγνώρισε ότι οι προκριματικές εκλογές έγιναν κάτω από "καλές συνθήκες" και διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει τον Φρανσουά Φιγιόν στο έργο του. Εξήγησε ότι θα συνεχίσει τη θητεία του ως δήμαρχος στην πόλη Μπορντώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Παράνομη» η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες, δηλώνει δικαστής

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες

Ο δικαστής στην απόφασή του ανέφερε ότι οι ενέργειες του Τραμπ «ξεπερνούν τα όρια της νομικής του εξουσίας και παραβιάζουν τη Δέκατη Τροπολογία» του Συντάγματος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την επίθεση στο Ιράν» – Τι αποκάλυψε για τον σχεδιασμό της επιχείρησης

Διεθνή / Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την επίθεση στο Ιράν» – Τι αποκάλυψε για τον σχεδιασμό της επιχείρησης

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι η Ουάσινγκτον γνώριζε εκ των προτέρων – Οι συνομιλίες με Τραμπ και το παρασκήνιο της απόφασης για πλήγμα στα πυρηνικά
LIFO NEWSROOM