Τατουάζ οδηγεί στην εξιχνίαση δολοφονίας στη Γερμανία

Τατουάζ οδηγεί στην εξιχνίαση δολοφονίας στη Γερμανία Facebook Twitter
0
Τατουάζ οδηγεί στην εξιχνίαση δολοφονίας στη Γερμανία Facebook Twitter

Η αστυνομία στην Ισπανία, η οποία συνέλαβε έναν ύποπτο για δολοφονία, βρέθηκε να έχει ένα σημαντικό στοιχείο για την έρευνά της χάρη σ' ένα από τα τατουάζ του.


Ο ανώνυμος ύποπτος καταζητούνταν από τη γερμανική αστυνομία μετά τη δολοφονία της φίλης του στη Βαυαρία. Οι αρχές δεν γνώριζαν πότε είχε πεθάνει η φίλη του, αλλά ένα από τα τατουάζ του ανθρώπου έγραφε το όνομά της, Lisa, και την ημερομηνία του θανάτου της: 27 Οκτωβρίου, 2016.


Ο άνδρας κρατήθηκε στην Καταλονία, με τον 18 μηνών γιο τους, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του.

Τατουάζ οδηγεί στην εξιχνίαση δολοφονίας στη Γερμανία Facebook Twitter


Το σώμα της γυναίκας βρέθηκε από τη μητέρα της την περασμένη εβδομάδα σε μια πολυκατοικία στην γερμανική πόλη του Freyung, κοντά στα τσεχικά σύνορα. Μια πρώτη αυτοψία έδειξε ότι η γυναίκα είχε πεθάνει περίπου τρεις εβδομάδες νωρίτερα.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία της Ισπανίας δήλωσε πως το κινητό τηλέφωνο του θύματος λήφθηκε από το δολοφόνο με την πρόθεση να χρησιμοποιήσει τους λογαριασμούς της στα social media και να παραπλανήσει τις έρευνες.


Ο άνδρας, γνωστός από τις γερμανικές αρχές ως Dominik R, εντοπίστηκε στην Ισπανία όταν απέσυρε χρήματα εκεί. Στη συνέχεια εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης ενώ πιστεύεται ότι κατευθυνόταν προς τη βόρεια Αφρική.


Δήλωση που έγινε από την ομοσπονδιακή αστυνομία της Ισπανίας αναφέρει ότι το τατουάζ μπορεί να ερμηνευθεί ως η ημέρα του θανάτου ενώ ο ύποπτος αναμένεται να εκδοθεί στη Γερμανία.

Mε πληροφορίες από BBC

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ