Μέντιουμ προσελήφθη από τη γερμανικη αστυνομία για να βρει τα ίχνη νεοναζί

Μέντιουμ προσελήφθη από τη γερμανικη αστυνομία για να βρει τα ίχνη νεοναζί Facebook Twitter
0

Η Spiegel Online έγραψε ότι ένα μέντιουμ χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία για να διοχετεύσει τις πληροφορίες ενός νεκρού θύματος μιας νεοναζιστικής οργάνωσης.

Η ομάδα αυτή είναι ύποπτη για έναν αριθμό δολοφονιών μειονοτήτων στη Γερμανία εδώ και μια δεκαετία. Η πληροφορία αποκαλύφηκε σε μια συνέλευση του Bundestag όπου περιγράφηκε με ακρίβεια η μέθοδος που χρησιμοποίησε η γερμανική αστυνομία όταν οι παραδοσιακές μέθοδοι φάνηκαν ανεπαρκείς.

Τελικά η ομάδα αποκαλύφθηκε κατά τύχη, όταν δύο από τα  μέλη της αυτοκτόνησαν και το τρίτο έκαψε το λυόμενο σπίτι στο οποίο έμεναν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είναι δολοφονήσει εννιά Τούρκους μετανάστες κι έναν υπάλληλο ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τον Spiegel μια Ιρανή προσέγγισε το 2008 δύο αστυνομικούς στο Αμβούργο και προσέφερε τις υπηρεσίες κάποιου που περιέγραψε ως «γίγαντα μεταξύ των μεταφυσικών» για να λύσει την υπόθεση. Η αστυνομία δέχτηκε με όρο ότι η πληρωμή του μεταφυσικού (άδεια παραμονής) θα γινόταν μόνο μετά από ξεκάθαρα αποτελέσματα. Η προσπάθεια όχι μόνο δεν έφερε αποτελέσματα, αλλά εξόργισε πολλά μέλη του Bundestag.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπρος: Το φαινόμενο Φειδίας- Πώς κατάφερε να βγει τρίτος με «όπλο» του τα social media

Διεθνή / Ευρωεκλογές 2024: Πώς η Κύπρος «υποκλίθηκε» στο φαινόμενο Φειδίας - Η δύναμη από τα social και η αγκαλιά με τον Ίλον Μασκ

Τέσσερις μήνες αφού ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, ο Φειδίας έφτασε στο 20% - Το μότο «σας αγαπώ όλους», τα 2,6 εκατ. συνδρομητές στο YouTube και τα 5 αδέλφια - Μιλά στην κυπριακή διάλεκτο και σχηματίζει καρδιά α λα Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανάθεσε στην δικηγόρο του βασιλιά Κάρολου το διαζύγιο με την τρίτη σύζυγό του

Διεθνή / Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανάθεσε στην δικηγόρο του βασιλιά Κάρολου το διαζύγιο με την τρίτη σύζυγό του

H δυναμική δικηγόρος των γαλαζοαίματων Φιόνα Σάκλετον είχε εκπροσωπήσει τον Κάρολο στο διαζύγιο με την Νταϊάνα - Η 67χρονη νομικός είναι γνωστή με το προσωνύμιο «Ατσαλένια Μανόλια»
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ