Έκρηξη παγιδευμένου δέματος στην Κωνσταντινούπολη

Έκρηξη παγιδευμένου δέματος στην Κωνσταντινούπολη Facebook Twitter
EPA/SEDAT SUNA (φωτογραφία αρχείου)
0

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και φέρεται ότι προκλήθηκε από παγιδευμένο δέμα, το οποίο είχε παραδώσει κούριερ σε εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών στη συνοικία Μάλτεπε, μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός CNN Turk.


Το Μάλτεπε είναι μία αστική και εμπορική συνοικία που βρίσκεται στον ασιατικό τομέα της Κωνσταντινούπολης. Όπως επισημαίνει το Reuters, η Τουρκία βρίσκεται σε κατάσταση υψίστου συναγερμού τις τελευταίες εβδομάδες έπειτα από ένα μπαράζ επιθέσεων από το Ισλαμικό Κράτος, κούρδους και ακροαριστερούς μαχητές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Διεθνή / «Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Ο στρατηγός Καρστεν Μπρέουερ δήλωσε ότι η Ρωσία παράγει εκατοντάδες τανκς ετησίως, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση κατά των κρατών μελών του ΝΑΤΟ στις Βαλτικές χώρες έως το 2029 ή και νωρίτερα
LIFO NEWSROOM