Ο Λευκός Οίκος δεν πιστεύει ότι ο διευθυντής του FBI προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών

Ο Λευκός Οίκος δεν πιστεύει ότι ο διευθυντής του FBI προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών Facebook Twitter
2


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα πιστεύει ότι ο διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ είναι ένας «ακέραιος» άνθρωπος, ένα πρόσωπο με «αρχές». Ισχυρίστηκε επίσης πως δεν προσπαθεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου με την ανακοίνωσή του ότι άνοιξε εκ νέου η έρευνα για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχε λάβει ή στείλει η Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών χρησιμοποιώντας έναν ιδιωτικό διακομιστή, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.


Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ είπε επίσης ότι δεν έχει «καμιά γνώση από ανεξάρτητη πηγή» για το πώς ο Κόμεϊ κατέληξε στην απόφασή του να δημοσιοποιήσει ότι διεξάγεται νέα έρευνα, ούτε των «παραγόντων που εξετάστηκαν» πριν αποφασίσει να συζητήσει το θέμα δημόσια.


«Δεν θα επικρίνω, ούτε θα υπερασπιστώ τον διευθυντή Κόμεϊ», συνέχισε ο Έρνεστ, σημειώνοντας ότι υπάρχει μια «παλαιά παράδοση» βάσει της οποίας είναι προτιμητέο να αποφεύγεται η δημοσιοποίηση στοιχείων για μια έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόσθεσε ακόμη ότι ο Κόμεϊ βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Σιγα μην πει δημοσια κακια κουβεντα αμερικανος Προεδρος για τον Διευθυντη του FBI !!!Ουτε ο Τζων Κεννεντυ (..η,κυριως,ο Ρομπερτ...)δεν το ειχε κανει για τον J.Edgar Hoover,παρ οτι τα αμοιβαια αισθηματα των δυο πλευρων ηταν αναλογα με αυτα του επικεφαλης της "Θυρας 7" με τον ομολογο του της "Θυρας 13"!!!!
Αυτές οι και καλά shocking αποκαλύψεις, δεν είναι τίποτα μπροστά στο "μεγαλείο" που λέγεται Clintons. Οι ίδιοι που θα βαρέσουν παλαμάκια και θα κάνουν χαρούλες όταν εκλεγεί (γιατί το σύστημα την πάει καροτσάκι και εκεί πάει το πράγμα δυστυχώς) θα είναι πρώτοι, που θα μουντζώνουν τον εαυτό τους σαν τους χορευτές του Συντάγματος (που είναι είδος προς εξαφάνιση βέβαια γιατί κανένας δεν παραδέχεται πλέον ότι βρισκόταν εκεί). O Trump, με τα καλά και τα στραβά του, δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδανικός εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων, δεν έπρεπε καν να είναι κάν πολιτικός κατά την γνώμη μου αλλά μεταξύ των 2, είναι σίγουρα πολύ λιγότερο επικίνδυνος. Αυτή η ένταση που διατηρείται στο Συριακό από την Hillary εναντίων των Ρώσων και η οποία θα πολλαπλασιαστεί όταν γίνει πλέον πρόεδρος, δεν θα μας βγεί σε καλό και ελπίζω, να βγώ λάθος..