Ο πατέρας που ντύθηκε Princess Peach για να συνοδεύσει την κόρη του απαντά σε όσους τον χλεύασαν

Ο πατέρας που ντύθηκε Princess Peach για να συνοδεύσει την κόρη του απαντά σε όσους τον χλεύασαν Facebook Twitter
1
Ο πατέρας που ντύθηκε Princess Peach για να συνοδεύσει την κόρη του απαντά σε όσους τον χλεύασαν Facebook Twitter

Nωρίτερα αυτό το μήνα, o Redditor @thejohnblog προκάλεσε αίσθηση και δίχασε την διαδικτυακή κοινότητα με τη φωτογραφία που τον έδειχνε να συνοδεύει την κόρη του φορώντας στολή της "Princess Peach" από το δημοφιλές video game "Super Mario". 

Η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη από την επίσκεψή τους σε ένα τοπικό φεστιβάλ Comic-Con, αλλά χλευάστηκε και δέχτηκε αρκετά σχόλια. Αν και έκανε το χατήρι της κόρης του, κάποιοι ενοχλήθηκαν με την εμφάνισή τους και άφησαν ακόμη και σχόλια που είχαν να κάνουν με τον ανδρισμό του.

Ο πατέρας της μικρής απάντησε στα σχόλια με μια ανοιχτή επιστολή και δηλώνει πως μεταξύ των ευθυνών του να είναι κανείς γονιός, είναι και η συμμετοχή του σε πράγματα που φέρνουν χαρά στο παιδί του.

Ο πατέρας που ντύθηκε Princess Peach για να συνοδεύσει την κόρη του απαντά σε όσους τον χλεύασαν Facebook Twitter

"Όταν γίνεσαι γονέας, δεν χρειάζεται πολλή δουλειά  για να κάνεις το παιδί σου ευτυχισμένο," έγραψε. "Αν θέλουν να είναι αστεία (τα παιδιά) και να εκφραστούν και θέλουν να σας συμπεριλάβουν σ΄αυτό ... μπορείτε ή να παραμείνετε προσκολλημένοι στον ανδρισμό σας ή τα δικά σας χόμπι ή να κάνετε λίγη δουλειά", έγραψε.

Τόνισε επίσης ότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν πως η αυτο-έκφραση είναι κάτι καλό.

"Πρέπει να της υπενθυμίσω ότι υπάρχει διασκέδαση στις δραστηριότητές μας και ότι οποιεσδήποτε δημιουργικές ιδέες έχει, είναι εξίσου σημαντικές για μένα", πρόσθεσε και υπογράμμισε πως θα παλεύει πάντα ώστε να της δώσει να καταλάβει ότι η δική της διασκέδαση είναι κάτι που δεν πρέπει να εμποδίζεται από τον τρόπο που την κοιτάζουν οι άλλοι.

Τέλος, επανέλαβε ότι η δουλειά του δεν είναι να ευχαριστήσει τους όσους κάνουν κριτική στο internet -αλλά να είναι πρότυπο για την κόρη του.

"Η δουλειά μου ως γονέας είναι δύσκολη" έγραψε. "Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που κλήθηκα ποτέ να κάνω Αλλά το να ευχαριστήσει κανείς τα παιδιά του δεν είναι δύσκολο", καταλήγει στην απάντησή του.

Ο πατέρας που ντύθηκε Princess Peach για να συνοδεύσει την κόρη του απαντά σε όσους τον χλεύασαν Facebook Twitter
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο πολιτικό τοπίο στη Βόρεια Μακεδονία: Τι αλλάζει μετά τις εκλογές;

LiFO politics / Το νέο πολιτικό τοπίο στη Βόρεια Μακεδονία: Τι αλλάζει μετά τις εκλογές;

Ο δημοσιογράφος Φέρυ Μπατζόγλου, που εργάζεται ως ανταποκριτής γερμανόφωνων ΜΜΕ, επέστρεψε από τη Βόρεια Μακεδονία, όπου είχε πάει για να καλύψει τις εκλογές που έγιναν εκεί πρόσφατα, και περιγράφει στη Βασιλική Σιούτη όσα κατέγραψε.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Διεθνή / Ιράν: Νεκρός ο πρόεδρος Ραϊσί και ο υπουργός Εξωτερικών - Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

«Ο πρόεδρος Ραΐσι, ο υπουργός Εξωτερικών και όλοι οι επιβάτες του ελικοπτέρου σκοτώθηκαν στη συντριβή», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Reuters ανώτερος Ιρανός αξιωματούχος
NEWSROOM
Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Διεθνή / Αγωνία για τον πρόεδρο του Ιράν: Το ελικόπτερο συνετρίβη λέει αξιωματούχος, η τηλεόραση μεταδίδει προσευχές

Το ελικόπτερο με τον Εμπραχίμ Ραΐσι και τον Ιρανό ΥΠΕΞ συνετρίβη κοντά σε ορυχείο – Τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους με τη συμμετοχή του στρατού
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια