Απεργία την Πρωτομαγιά

Συρία: Αεροπορικές επιδρομές κοντά σε σχολεία με 16 νεκρούς

Συρία: Αεροπορικές επιδρομές κοντά σε σχολεία με 16 νεκρούς Facebook Twitter
EPA/MOHAMMED BADRA (φωτογραφία αρχείου)
0

Δεκάξι άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από αεροπορικές επιδρομές, στην ελεγχόμενη από τους αντάρτες επαρχία της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Οι επιδρομές είχαν στόχο μια συνοικία όπου βρίσκονται δύο σχολεία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι παιδιά και δέκα ενήλικες.


«Στρατιωτικά αεροπλάνα, η εθνικότητα των οποίων δεν έχει εξακριβωθεί, πραγματοποίησαν έξι επιδρομές στο χωριό Χας, κοντά σε δύο σχολεία τα οποία υπέστησαν ζημιές, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 16 άμαχοι, μεταξύ των οποίων έξι παιδιά», διευκρινίζει η μη κυβερνητική οργάνωση.

Η συριακή κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη στρατιωτική πηγή, μετέδωσε πως αντάρτες σκοτώθηκαν όταν εβλήθησαν θέσεις τους στο Χας.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ