ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Τραμπ: Τέλος το “Obamacare”, αν γίνω Πρόεδρος

Τραμπ: Τέλος το “Obamacare”, αν γίνω Πρόεδρος Facebook Twitter
0

Η Χίλαρι Κλίντον προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών, προειδοποίησε τους υποστηρικτές της να μην εφησυχάσουν, τη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις της δίνουν ένα καθαρό προβάδισμα έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

 

Η Κλίντον τόνισε στους υποστηρικτές της, σε προεκλογική εκδήλωση στη Φλόριντα που θεωρείται πολιτεία καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα, ότι οι Δημοκρατικοί δε μπορούν να επαναπαυτούν. “Ελπίζω ότι θα πάτε να ψηφίσετε γιατί θα εξελιχθεί σε μία εκλογή με μικρή διαφορά. Μη δίνετε σημασία στις δημοσκοπήσεις. Μην εφησυχάζετε, καθώς πρέπει να πείσουμε κι άλλους να ψηφίσουν,” δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια σε προεκλογική συγκέντρωση στο “Coconut Greek,” ενώ πίσω της βρίσκονταν μία μεγάλη ταμπέλα με το μήνυμα: “Ψηφίστε Νωρίς.”

 

Ο Τραμπ πραγματοποίησε επίσης προεκλογική εκστρατεία στη Φλόριντα χθες, ενώ στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε το σχέδιο για τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ, το οποίο είναι γνωστό ως “Obamacare.” Ο ίδιος, υποσχέθηκε την ανάκληση του αναφερόμενου νόμου και την αντικατάστασή του, στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος, την 8η Νοεμβρίου.

 

“Πρέπει ν' αποσύρουμε και ν΄ αντικαταστήσουμε το νόμο αυτό άμεσα. Είμαι ο μόνος προεδρικός υποψήφιος που θα κάνει κάτι τέτοιο,” τόνισε με νόημα ο Τραμπ.

 

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν σταθερό προβάδισμα στη Χίλαρι Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τους ανθρώπους της προεκλογικής του εκστρατείας να δώσουν μικρότερη βαρύτητα στην επιλογή ανθρώπων που θα στελεχώσουν μία προεδρική διακυβέρνησή του και να επικεντρώσουν την προσοχή τους, στη βελτίωση των πιθανοτήτων προεδρικής εκλογής του, στις 8 Νοεμβρίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM