1500 χρόνια φυλακή σε πατέρα που βίαζε την έφηβη κόρη του

1500 χρόνια φυλακή σε πατέρα που βίαζε την έφηβη κόρη του Facebook Twitter
3

Ένας άντρας από την Καλιφόρνια καταδικάστηκε σε 1.503 χρόνια στη φυλακή για τον βιασμό της έφηβης κόρης του για μια περίοδο τεσσάρων ετών.

Η δράστης, 41 ετών, καταδικάστηκε την Παρασκευή με την μεγαλύτερη ποινή φυλάκισης που έχει αποφασιστεί ποτέ από το ανώτατο δικαστήριο του Φρέσνο στην πολιτεία των ΗΠΑ.

Ανακοινώνοντας την τιμωρία, ο δικαστής Edward Sarkisian είπε πως ο κατηγορούμενος αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την κοινωνία και σημείωσε ότι δεν είχε δείξει μεταμέλεια καθώς κατηγόρησε για τις πράξεις του την κόρη του


Η κόρη του 41χρονου, του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιείται, κακοποιήθηκε σεξουαλικά πρώτη φορά από έναν οικογενειακό φίλο. Ο πατέρας της αντί να την προστατέψει της συμπεριφέρθηκε σαν «ένα κομμάτι ιδιοκτησίας», δήλωσε ο εισαγγελέας Nicole Galstan.

Το θύμα, τώρα 23 ετών, βιάζονταν δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα από τον Μάιο του 2009 έως τον Μάιο του 2013, όταν τελικά βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον πατέρα της. "Όταν ο πατέρας μου με κακοποιούσε, ήμουν νέα. Δεν είχα καμία δύναμη, καμία φωνή. Ήμουν ανυπεράσπιστη" είπε στο δικαστήριο.

Με πληροφορίες από Guardian

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Διεθνή / Γάζα: Νεογνό σώθηκε από τη μήτρα της νεκρής μητέρας του, μετά από ισραηλινή επιδρομή

Η νεαρή μητέρα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της - «Ακόμα και αν αυτό το παιδί επιβιώσει, γεννήθηκε ορφανό», είπε ο γιατρός της πτέρυγας νεογνών
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ