Απεργία την Πρωτομαγιά

Η εξοργιστική εικόνα του χιμπατζή που καπνίζει ένα πακέτο την ημέρα για να γίνει θέαμα σε ζωολογικό κήπο

Η εξοργιστική εικόνα του χιμπατζή που καπνίζει ένα πακέτο την ημέρα για να γίνει θέαμα σε ζωολογικό κήπο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με αξιωματούχους στο ζωολογικό κήπο της Πιονγκγιάνγκ, η Azalea, είναι 19 ετών και καπνίζει περίπου ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα.

Λένε πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για την υγεία της γιατί δεν εισπνέει τον καπνό, αλλά το κάνει από συνήθεια γιατί διασκεδάζει. Και αυτό την έχει κάνει μεγάλη σταρ στο πάρκο όπου διαφημίζεται ως η αστεία ατραξιόν.

Ο χιμπατζής περιμένει συνήθως από τον εκπαιδευτή να του πετάξει έναν αναπτήρα αλλιώς μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιήσει ένα αναμμένο τσιγάρο, το προηγούμενο που κάπνιζε.

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος ζωολογικός κήπος στη Βόρεια Κορέα προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε μέρα, καθώς σύμφωνα με την περιγραφή (δυστυχώς) "διαθέτει και άλλα συναρπαστικά ζώα που κάνουν διάφορα κόλπα".

Κάποιοι οργίζονται όταν αντικρίζουν αυτή την εικόνα, αλλά άλλοι το βρίσκουν πολύ διασκεδαστικό  καθώς η Azalea εκτός από το να καπνίζει, χορεύει και μπορεί να κάνει και χρήση τόξου.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ