ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι

Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι Facebook Twitter
0
Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι Facebook Twitter


H 15χρονη κόρη του Αμερικανού παγκόσμιου πρωταθλητή των 100 μέτρων Τάισον Γκέι σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών στην πολιτεία του Κεντάκι των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία και όσα μετέδωσε το ΒΒC.


Η αστυνομία στο Λέξινγκτον δήλωσε πως η Τρίνιτι Γκέι χτυπήθηκε στο λαιμό κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ δύο οχημάτων σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων σε εστιατόριο. Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, αλλά τελικά έχασε τη μάχη.

Ο Γκέι είναι ο κάτοχος του ρεκόρ των ΗΠΑ στα 100 μέτρα είναι ο δεύτερος ταχύτερος δρομέας όλων των εποχών, μετά τον Γιουσέιν Μπολτ.

Νεκρή σε ανταλλαγή πυροβολισμών η 15χρονη κόρη του πρωταθλητή Τάισον Γκέι Facebook Twitter


Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κορίτσι δεν επέβαινε σε κανένα από τα δύο οχήματα και εικάζεται πως βρέθηκε τυχαία στο σημείο ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Ο Tyson Gay μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό WPEX TV ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στο Λέξινγκτον και δήλωσε συντετριμμένος πως δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, επιβεβαιώνοντας πως η κόρη του δεν τα κατάφερε.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ