Ο Τραμπ επιτίθεται στην Χίλαρι με την πιο σοκαριστική έως τώρα διαφήμιση της καμπάνιας του

Ο Τραμπ επιτίθεται στην Χίλαρι με την πιο σοκαριστική έως τώρα διαφήμιση της καμπάνιας του Facebook Twitter
2


Τέσσερις εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές, βαλλόμενος από παντού και με το σκάνδαλο #Pussygate να τον κάνει στόχο σκληρής κριτικής, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενέτεινε τις επιθέσεις του εναντίον της Χίλαρι Κλίντον.


Η διαφήμιση, με τίτλο "Επικίνδυνη" ξεκινά με ένα δυσοίωνο μοντάζ εικόνων με τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Κορέας, δείχνει άρματα μάχης και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σε αποσπάσματα εκτελέσεων και κάνει λόγο για παγκόσμιους κινδύνους.

Στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι η Κλίντον "απέτυχε κάθε φορά ως Υπουργός Εξωτερικών και προσθέτει ότι δεν έχει το σθένος, τη δύναμη ή την αντοχή για να οδηγήσει τη χώρα. Τα πλάνα που ακολουθούν σε ένα επίσης δραματικό μοντάζ τη δείχνουν σε μια στιγμή όπου είχε παραπατήσει σε μαι σκάλα, να βήχει και σε στιγμές από την πρόσφατη κατάρρευσή της στο μνημόσυνο για την 11η Σεπτεμβρίου.

Αρκετά μίντια, προσφιλή στους Δημοκρατικούς, κάνουν λόγο για μια διαφήμιση εξίσου χυδαία με τα πρόσφατα σχόλια του Τραμπ. Το Jejebel σημειώνει πως το σποτάκι είναι στηριγμένο σε στερεότυπα και πως την εμφανίζει ετοιμοθάνατη. Δίκτυα όπως το FOX News και το Politico σχολιάζουν επίσης τη διαφήμιση τονίζοντας το πόσο άρρωστη και αδύναμη εμφανίζει την Κλίντον. Το στρατόπεδο της υποψήφιας δεν έχει ακόμη σχολιάσει το νέο αυτό σποτ που θα αρχίσει να παίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια των ΗΠΑ από απόψε.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM
«Μπόργκο Εγνάτσια»: Το πολυτελές συγκρότημα που φιλοξενεί την Σύνοδο της G7

Διεθνή / «Μπόργκο Εγνάτσια»: Το πολυτελές συγκρότημα που φιλοξενεί την Σύνοδο της G7

Στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο «Μπόργκο Εγνάτσια» στην Απουλία ξεκίνησαν την Πέμπτη οι εργασίες της Συνόδου των G7 - Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα παντρεύτηκαν το 2012 ο Τζάστιν Τιμπερλέικ με την Τζέσικα Μπίελ 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Θυμάμαι στο Λύκειο που μαθαίναμε τις μεθόδους πειθούς και μας λεγανε οτι όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα για να υποστηρίξεις μια άποψη, κάνεις επίθεση στο ήθος του αντιπάλου κι ότι αυτή είναι η χειρότερη μέθοδος που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να πείσουμε τον δέκτη και να την αποφεύγουμε. Ε απορώ λοιπόν, πόση έλλειψη παιδείας μπορεί να έχουν οι Αμερικάνοι για να πειστούν από κάτι τέτοιο και να ψηφίσουν Τραμπ(;)