Βρετανία: 18χρονη ποστάρει σοκαριστικές φωτογραφίες για να δείξει την "πραγματικότητα της μηνιγγίτιδας"

Βρετανία: 18χρονη ποστάρει σοκαριστικές φωτογραφίες για να δείξει την "πραγματικότητα της μηνιγγίτιδας" Facebook Twitter
0

Μια 18χρονη από τη Βρετανία που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα πόσταρε σοκαριστικές φωτογραφίες του σώματός της στη σελίδα της στο Facebook, σε μια προσπάθεια, όπως είπε, να δείξει « τι πραγματικά μπορεί να κάνει η μηνιγγίτιδα».

Η Charlene Colechin που εργάζεται σε κομμωτήριο, είναι πιθανό να χάσει τα πόδια της, καθώς όπως έγραψε, «η ασθένεια έκανε όλα τα όργανά μου να δυσλειτουργούν», προσθέτοντας ότι σχεδόν πέθανε και οι γιατροί την έφεραν πίσω.

Η 18χρονη που περιγράφει την κατάστασή της ως "βακτηριακή"- το χειρότερο είδος μηνιγγίτιδας που μπορεί να έχει κάποιος- σημειώνει ότι δηλητηριάστηκε το αίμα της  και πως μπορεί οι γιατροί να της κόψουν τα πόδια, ενώ σίγουρα έχει χάσει τα δάχτυλα της.

Βρετανία: 18χρονη ποστάρει σοκαριστικές φωτογραφίες για να δείξει την "πραγματικότητα της μηνιγγίτιδας" Facebook Twitter

Η μητέρα της Michelle Colechin είπε, σύμφωνα με το SkyNews, ότι η Charlene υπέφερε από συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη κάποιο βράδυ μετά τη δουλειά και της είπαν να πάρει παρακεταμόλη. «Την  επόμενη μέρα είχε μια μικρή μελανιά στο λαιμό της, έτσι έκανα το τεστ του γυαλιού και καλέσαμε ασθενοφόρο", τόνισε. Ο νοσηλευτής που έφτασε στο σπίτι διέγνωσε τη μηνιγγίτιδα και σήμανε «κόκκινο κωδικό».

Η μητέρα υπερασπίστηκε επίσης τη δημοσίευση των φωτογραφιών με τα μωβ εξανθήματα, λέγοντας ότι είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης. «Δεν το κάνει για χρήματα αλλά για να ευαισθητοποιήσει για την ασθένεια», επισήμανε.

Ο δικτυακός τόπος NHS περιγράφει τη μηνιγγίτιδα ως «μόλυνση των προστατευτικών μεμβρανών που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό (μήνιγγες)".

Βρετανία: 18χρονη ποστάρει σοκαριστικές φωτογραφίες για να δείξει την "πραγματικότητα της μηνιγγίτιδας" Facebook Twitter

Περιγράφοντας το πώς να εντοπίσει κάποιος  τα συμπτώματα, ο δικτυακός τόπος αναφέρει: «Αν πατήσετε την πλευρά ενός διαφανούς γυαλιού σταθερά πάνω στο δέρμα και το εξάνθημα δεν ξεθωριάζει, είναι ένα σημάδι της δηλητηρίασης του αίματος και θα πρέπει να μεταβείτε στο γιατρό αμέσως." 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM