Απεργία την Πρωτομαγιά

Aυτή είναι η πρώτη υποψήφια με νικάμπ στα Βαλκάνια-37χρονη και μητέρα δύο παιδιών

Aυτή είναι η πρώτη υποψήφια με νικάμπ στα Βαλκάνια-37χρονη και μητέρα δύο παιδιών Facebook Twitter
6

Μια πολιτικός με νικάμπ στη Βοσνία επιδιώκει να γίνει η πρώτη πλήρως καλυμμένη γυναίκα σε βαλκανική χώρα που διεκδικεί δημόσιο αξίωμα.  Η 37χρονη  Ίντιρα Σινάνοβις, μητέρα δύο παιδιών  θα είναι υποψήφια στις τοπικές εκλογές στο Zavidovici, περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας  Σεράγεβο. 

 Όπως δηλώνει, θέλει, αν εκλεγεί, να βοηθήσει τους φτωχούς και να διαλύσει τις επιφυλάξεις που βιώνουν όσες φορούν νικάμπ.

"Θα προσπαθήσω να σταματήσω τις διακρίσεις και τη διαστρεβλωμένη εικόνα των γυναικών που φορούν  μαντίλα. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν και να ξέρουν ποιοι είμαστε.  Η εμπειρία μου δείχνει ότι, αφού μας γνωρίσουν, οι άνθρωποι πάντα λένε ότι λυπούνται για το γεγονός ότι είχαν προκαταλήψεις και μια αντίληψη για κάτι που δεν είμαστε. Είμαστε απλοί πολίτες ", είπε στο  RT και στο Ruptly.

Η Σινάνοβιτς, η οποία εκτός από το ανθρωπιστικό έργο της, εργάζεται ως δημοσιογράφος, πιστεύει ότι αν εκλεγεί, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει περισσότερους ανθρώπους, και να βοηθήσει τους ανθρώπους να "μάθουν περισσότερα για εμάς."

Η Βοσνία, έχει μεγάλο αριθμό αυτόχθονων μουσουλμάνων, καθώς κάποτε ήταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

6

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ