Απεργία την Πρωτομαγιά

Τουλάχιστον 15 νεκροί από επίθεση αμερικανικού drone στο Αφγανιστάν

Τουλάχιστον 15 νεκροί από επίθεση αμερικανικού drone στο Αφγανιστάν Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 15 άμαχοι σκοτώθηκαν κι άλλοι 13 τραυματίστηκαν από επιδρομή αμερικανικού μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος στα ανατολικά του Αφγανιστάν, σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του ΟΗΕ, που επισημαίνει την ανάγκη διεξαγωγής ανεξάρτητης έρευνας για την υπόθεση αυτή.

 

Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί, ενώ σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους είχε ως αντικειμενικό σκοπό την καταστροφή στόχου του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία Νανγκαρχάρ.

 

Πηγές του ΟΗΕ εκτιμούν ότι από την επιδρομή είναι πιθανό να σκοτώθηκαν και μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, με τα περισσότερα από τα θύματα να είναι άμαχοι. Μεταξύ των νεκρών, είναι ένας δάσκαλος, μαθητές, αλλά και μέλη οικογενειών, που υποστήριζαν την κεντρική κυβέρνηση.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ