Πέφτει η δημοτικότητα του Μπάρακ Ομπάμα

Πέφτει η δημοτικότητα του Μπάρακ Ομπάμα Facebook Twitter
0

Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Ιανουάριο έχει πέσει δημοτικότητα του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα εξαιτίας των ανησυχιών για την οικονομική κατάσταση της χώρας, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos.

Το 47% των Αμερικανών επιδοκιμάζουν το έργο του Ομπάμα, μείωση τριών ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα αλλά και το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί από τον Ιανουάριο.

Ο αριθμός των Αμερικανών που πιστεύουν ότι η χώρα τους βρίσκεται σε λάθος δρόμο παρουσίασε αύξηση έξι μονάδων σε σχέση με τον Μάιο και έφτασε το 63%.

Οι αυξανόμενες αμφιβολίες για τις ηγετικές ικανότητες του αμερικανού προέδρου βοήθησαν τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ να αυξήσει τα ποσοστά του στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο στο 44% έναντι 45% για τον Ομπάμα, λιγότερο από πέντε μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Πριν ένα μήνα ο Ομπάμα προηγούνταν με επτά ποσοστιαίες μονάδες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM
Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM