Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ έπληξε τη Νέα Ζηλανδία

Ισχυρός σεισμός 7,1 Ρίχτερ έπληξε τη Νέα Ζηλανδία Facebook Twitter
0

Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 7,1 βαθμών σημειώθηκε στα ανοιχτά του Βόρειου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε πριν λίγο το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο USGS.


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Μπέι οφ Πλέντι, σε απόσταση 169 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της πόλης Γκίσμπορν και προερχόταν από εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. Το πρώτο τηλεγράφημα του Reuters έκανε λόγο για 7,2 Ρίχτερ αλλά η ισχύς του σεισμού υποβαθμίστηκε από νεότερες μετρήσεις.


Η υπηρεσία πολιτικής άμυνας της Νέας Ζηλανδίας εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι και οι αρχές διέταξαν την εκκένωση ορισμένων παράκτιων περιοχών

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ