Απεργία την Πρωτομαγιά

Ένας εργάτης νεκρός από δυστύχημα στα γυρίσματα του Blade Runner στην Ουγγαρία

Ένας εργάτης νεκρός από δυστύχημα στα γυρίσματα του Blade Runner στην Ουγγαρία Facebook Twitter
0

Ένας 28χρονος Ούγγρος εργαζόμενος στα γυρίσματα του σίκουελ του Blade Runner, έχασε τη ζωή του στις 25 Αυγούστου, δήλωσε εκπρόσωπος από το τοπικό στούντιο Origo.

"Ο εργάτης ήταν κάτω από μια πλατφόρμα, πάνω στην οποία είχε κατασκευαστεί το σκηνικό, όταν αυτή ξαφνικά κατέρρευσε," αναφέρει η επίσημη δήλωση από το στούντιο στη Βουδαπέστη που μεταδίδει το Hollywood Reporter. Ωστόσο σημειώνεται πως ακόμη δεν έχει γίνει η γνωστή η αιτία της κατάρρευσης που προκάλεσε το θάνατο του 28χρονου.

Ουγγρική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, που επικαλείται εκπρόσωπο του στούντιο, αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη όταν o εργαζόμενος στην κατασκευή, του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί, αποσυναρμολογούσε τμήμα του σκηνικού. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της Origo αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα με τις πιθανές αιτίες του συμβάντος, λέγοντας μόνο ότι η έρευνα ήταν σε εξέλιξη.

 

Ένας εργάτης νεκρός από δυστύχημα στα γυρίσματα του Blade Runner στην Ουγγαρία Facebook Twitter
Tα στούντιο Origo στη Βουδαπέστη που αποτελούν δημοφιλή επιλογή για Χολιγουντιανές παραγωγές

 

Κατά τη στιγμή του περιστατικού, τα γυρίσματα της συνέχειας του Blade Runner ήταν σε εξέλιξη σε μια άλλη τοποθεσία στο χωριό της Etyek και στο σημείο του δυστυχήματος γινόντουσαν εργασίες ανακατασκευής του σκηνικού.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Denis Villeneuve για την Warner Bros. με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Mackenzie Davis και Robin Wright και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2017.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ