Ο γιατρός του Τραμπ αποκάλυψε πως συνέταξε το πιστοποιητικό υγείας του υποψηφίου μέσα σε μόλις 5 λεπτά

Ο γιατρός του Τραμπ αποκάλυψε πως συνέταξε το πιστοποιητικό υγείας του υποψηφίου μέσα σε μόλις 5 λεπτά Facebook Twitter
2

O προσωπικός γιατρός του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε συντάξει τον περασμένο χρόνο ένα περίεργο πιστοποιητικό υγείας στο οποίο εκθείαζε την υγεία του δισεκατομμυριούχου εκμυστηρεύτηκε ότι για τη σύνταξη του εν λόγω εγγράφου χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά.


«Έγραψα τέσσερις ή πέντε γραμμές όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι» εξήγησε χθες στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο γιατρός Χάρολντ Μπορντσάιν από τη Νέα Υόρκη.


«Στη βιασύνη μου, πιστεύω ότι η επιλογή των λέξεων θα μπορούσε να είναι καλύτερη» πρόσθεσε.


Εντούτοις, ο γιατρός δεν ανακαλεί κανένα από τα συμπεράσματα της επιστολής του των τεσσάρων παραγράφων, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο του 2015 κι η οποία έγραφε: «Ο κ. Τραμπ υποβλήθηκε πρόσφατα σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν μόνο θετικά. Στην πραγματικότητα η αρτηριακή του πίεση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι απίστευτα εξαίρετα».


«Εάν εκλεγεί, μπορώ να επιβεβαιώσω χωρίς κανέναν δισταγμό ότι ο Τραμπ θα είναι το πρόσωπο με την καλύτερη υγεία που έχει ποτέ εκλεγεί στον προεδρικό θώκο» είχε γράψει επίσης ο γιατρός, αν και ο ίδιος δεν είχε εξετάσει την υγεία των 44 προέδρων των ΗΠΑ.


Οι πομπώδεις εκφράσεις που χρησιμοποίησε όπως και η απουσία συγκεκριμένων εξετάσεων και των αποτελεσμάτων τους έρχονταν σε αντίθεση με τα πιστοποιητικά υγείας που έχουν δώσει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των ΗΠΑ ή πέρυσι η Χίλαρι Κλίντον.


«Η υγεία του είναι εξαιρετική, ιδίως η πνευματική του υγεία» επανέλαβε χθες ο γιατρός του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.


Όσον αφορά το στυλ της γραφής του, ο ίδιος παραδέχθηκε: «Έπρεπε να αντλήσω έμπνευση από τον τρόπο ομιλίας του».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ