Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου «με ηλικία 145 ετών» δηλώνει πως θέλει απλώς να πεθάνει

Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου «με ηλικία 145 ετών» δηλώνει πως θέλει απλώς να πεθάνει Facebook Twitter
Ο υπεραιωνόβιος από την πόλη Sragen στην Ιάβα της Ινδονησίας, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο Liputan 6 και είπε πως έχει περάσει τα πάντα και πως δεν θα τον πείραζε αν πεθάνει.
1

Ένας άντρας από την Ινδονησία που υποστηρίζει πως είναι 145 ετών λέει πως είναι τόσο γέρος πια που είναι "έτοιμος να πεθάνει", ενώ πριν 20 χρόνια αγόρασε ακόμη και τον τάφο του.

Σύμφωνα με έγγραφα επιβεβαιωμένα από τις ινδονησιακές αρχές, ο Mbah Gotho είναι 145 χρονών και γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1870. 

Οι τοπικές αρχές επιβεβαιώνουν την γνησιότητα των εγγράφων του χωρίς ωστόσο να είναι απολύτως σίγουρες λόγω της παλαιότητας των αρχείων. Αν όμως όντως ισχύουν, τότε είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει καταγραφεί ποτέ- ένας τίτλος που επισήμως ανήκει στην γαλλίδα Jeanne Calment που έζησε μέχρι την ηλικία των 122 ετών.

Ο γηραιότερος άνθρωπος του κόσμου «με ηλικία 145 ετών» δηλώνει πως θέλει απλώς να πεθάνει Facebook Twitter

Ο Mbah Gotho είναι ο μοναδικός επιζήσας από τα υπόλοιπα 10 αδέρφια του όπως επίσης και από τις τέσσερις συζύγους που είχε στη ζωή του, η τελευταία εκ των οποίων πέθανε το 1988, ενώ έχουν πεθάνει και όλα του τα παιδιά. Σήμερα ζει με τα εγγόνια, τα δισέγγονα και τρισέγγονά του. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Διεθνή / Η αυτοβιογραφία του πάπα Φραγκίσκου: Πειρασμοί, ιστορικά γεγονότα, τα ομόφυλα ζευγάρια και ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποκαλύπτει αν θα παραιτηθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει- Τα ομόφυλα ζευγάρια, οι φτωχοί και ο κομμουνισμός
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια