Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από δύο εκρήξεις στα νότια της Ταϊλάνδης

Ένας νεκρός και 30 τραυματίες από δύο εκρήξεις στα νότια της Ταϊλάνδης Facebook Twitter
0

Ένας νεκρός Ταϊλανδός και 30 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός από τις εκρήξεις δύο βομβών αργά χθες, κοντά στο ξενοδοχείο Southern View Hotel, στην παραλιακή πόλη Πατάνι, ανακοίνωσε η αστυνομία της Ταϊλάνδης, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά από μια σειρά βομβιστικών ενεργειών στο νότο.


Η πρώτη έκρηξη σε χώρο στάθμευσης πίσω από το ξενοδοχείο Southern δεν είχε θύματα, είπε ο αντιστράτηγος της αστυνομίας Ουίνγιου Τιαμράζ στο πρακτορείο Reuters. "Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε σε φορτηγό που είχε σταθμεύσει στην είσοδο του ξενοδοχείου, απέναντι από ένα μπαρ καραόκε και ένα μαγαζί μασάζ, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας 30", ανέφερε.


Οι εκρήξεις σημειώθηκαν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από μια σειρά άλλων εκρήξεων σε τρία από τα πιό δημοφιλή θέρετρα της Ταϊλάνδης και μια πόλη στα νότια της χώρας, που κόστισαν τη ζωή σε τέσσερα άτομα και τραυμάτισαν δεκάδες.

Κυβερνητικές πηγές στην Ταϊλάνδη δηλώνουν ότι δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των εκρήξεων δύο βομβών που έγιναν χθες στη νότια παραθαλάσσια πόλη Πατάνι, και των βομβιστικών επιθέσεων που προηγήθηκαν το μήνα που διανύουμε και που είχαν πλήξει επτά νότιες τουριστικές περιοχές.

 

Για τις επιθέσεις αυτές, δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ